_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen elConsorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valencianael maig de 1987.


Horari d'exposicions i botiga: de 10h a 13.30h i de 16h a 19h, de dilluns a divendres.
Dilluns vesprada tancat.
Entrada gratuta.

 
 
 

Transparncia                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania


Avisos

Fira Modernista de Carcaixent

14.05.2019
El 7, 8 i 9 de juny se celebra a Carcaixent la quarta edici de la Fira Modernista. Un esdeveniment nic que permetr viatjar al 1900 en un cap de setmana ple d'interessants propostes per a tornar a viure l'esplendor modernista de finals del s.XIX i principis del s.XX.

Ms informaci i condicions de participaci

VII Edici del Gastromercat d'Andilla

13.05.2019
L'Ajuntament d'Andilla organitza la VII edici del seu Gastromercat, una jornada amb tot tipus d'activitats gratutes per als ms menuts i per als ms majors. Es tracta d'un esdeveniment de promoci d'mbit comarcal i provincial, en el qual els artesans estan convidats a participar de forma gratuta com a expositors.

Condicions de participaci

Fitxa d'inscripci

Mercat medieval a Segorbe

27.03.2019
L'Ajuntament de Segorbe organitza el VIII Mercat Medieval Maria de Luna els dies 10 al 12 de maig, amb la participaci gratuta per a artesans.

Ms informaci i inscripcions2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal