_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.


Horari d'exposicions i botiga: de 10h a 13.30h i de 16h a 19h, de dilluns a divendres.
Entrada gratuta.
 
 
 

Transparencia                                              Segueix-nos en twitter @GVAartesania
Avisos

Programa d'entrenament digital. Cambra de Comer d'Alacant

07.10.2019
L'objectiu d'aquesta convocatria pblica s promoure la participaci de les pimes i autnoms del comer i artesania de la demarcaci cameral de la Cambra de Comer d'Alacant en l'actuaci del programa d'entrenament digital, a fi d'impulsar la incorporaci sistemtica de les TIC a l'activitat habitual de les pimes, com a eines competitives clau en la seua estratgia, aix com maximitzar les oportunitats que ofereixen per a millorar la seua productivitat i competitivitat.

Ms informaci

Mster en artesania contempornia amb 10% de descompte

23.07.2019
Si ests en possessi del Document de Qualificaci Artesana pots aprofitar el 10% de descompte que ofereix Barreira Arte + Diseo per a estudiar el Bags, Shoes and Objects Design _ Mster en Artesania Contempornia, un mster nic en l'mbit nacional.

Aquest Mster est enfocat als processos artesanals i industrials per a la creaci de calat, bosses i objectes en pell o altres materials, i compta amb la participaci de professionals de primer nivell, i inclou experincies formatives nacionals i internacionals durant el seu desenvolupament.

Per a rebre ms informaci sobre el mster -que comena el 19 d'octubre-, pots contactar amb Barreira A+D a travs de l'adrea electrnica bmaster@barreira.edu.es o en el telfon 658 686 233.

Obert el termini d'inscripci en els Estudis Superiors de Disseny en Joieria i Objecte. Itinerari de Disseny de Producte.

01.07.2019
L'EASD de Valncia obri el termini de matriculaci per a obtindre el Ttol Superior de Disseny en Joieria i Objecte, disciplina situada en un nivell d'ensenyament superior idntic al d'altres pasos del nostre entorn. D'aquesta manera es garanteix, al professional de la joieria, un accs a la mxima titulaci acadmica.
Es desenvolupa en 4 cursos amb 240 crdits ECTS, amb 240 hores de prctiques en empresa i Treball Final de Ttol. Als titulats en el CFGS de Joieria se'ls convaliden 30 crdits.

Ms informaci

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat