_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.

Horari d'exposicions i botiga: de dilluns a divendres, de 10 a 14 h i de 16 a 19.30 h.
Entrada gratuta.

Transparncia                                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania

Avisos

11.12.2017

Subvencions per a projectes de Digitalitzaci de Pime (DIGITALITZA-CV)

19.10.2017
Aquestes ajudes tenen com a objectiu incrementar el nivell tecnolgic de les pimes industrials i de serveis a la indstria mitjanant la implantaci de noves tecnologies electrniques, informtiques i de les comunicacions, TEIC.

L'ajuda consistir en una subvenci de fins al 25% dels costos considerats com a subvencionables.

El termini de presentaci de sollicituds s'inicia el dia 19 d'octubre de 2017 i finalitza el 29 de novembre de 2017 a les 24 hores.

Ms informaci


Vols realitzar un taller demostratiu en la Setmana Artesana 2017 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana?

10.10.2017
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana celebrar, entre el dilluns 30 doctubre i el diumenge 12 de novembre, la Setmana Artesana 2017 Mostra dArtesania de la Comunitat Valenciana. El carcter participatiu i d'exhibici de la majoria de les activitats plantejades permetr acostar l'artesania de la Comunitat al pblic en general, en aquesta ocasi tant a les installacions del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana com durant la celebraci de la Fira dArtesania La Prgola a Castell.

Aix, el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats. Per a aix es comptar amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa lexistncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci daquests atendr criteris de varietat, domicili, ordre de recepci de sollicituds, aix com la presentaci per part de la persona sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2017.

Els interessats podeu omplir el formulari adjunt i enviar les vostres propostes al nmero de fax 963944491, o a ladrea electrnica info@centroartesaniacv.com, abans del 23 doctubre.

Formulari de sollicitud

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal