_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.

Horari d'exposicions i botiga: de dilluns a divendres, de 10h a 13.30h i de 16h a 19h. Entrada gratuta.

 


Transparncia                                                                 Segueix-nos en twitter @GVAartesania

Avisos

Procediment de reconeixement de les competncies professionals adquirides per experincia laboral o vies no formals de formaci en la famlia professional d'Arts i Artesanies

28.11.2018
Aquest procediment est dirigit a professionals del sector de "Fallers" i "Foguerers", i de la construcci de decorats per a l'escenografia d'espectacles en viu, esdeveniments i audiovisuals, amb prioritat per als residents a la Comunitat Valenciana.

El termini d'inscripci ser del 28 de novembre de 2018 al 27 de desembre de 2018, els dos inclusivament.

Ms informaci

Mster en Artesania Contempornia

27.09.2018
Si ests en possessi del Document de Qualificaci Artesana pots aprofitar els avantatges que t'ofereix Barreira Art + Disseny per a estudiar el BAGS, SHOES & OBJECTS DESIGN_ Mster en Artesania Contempornia, un mster nic a nivell nacional.

A ms d'aprendre amb professionals de primer nivell, participars en experincies formatives internacionals com la realitzaci d'un projecte en Tod's a Itlia i d'un taller em Movex amb alguns dels millors artesans del mn.

Si vols saber ms del mster -que comena el 19 d'octubre- i dels avantatges de qu pots gaudir grcies a la collaboraci entre el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana i Barreira A+D, posa't en contacte amb Barreira A+D a travs de l'adrea electrnica bmaster@barreira.edu.es o del telfon 658 686 233.


Vols realitzar un taller demostratiu o participatiu a Bonreps i Mirambell?

25.09.2018
El prxim 14 d'octubre, amb motiu de la jornada de comer local organitzada per l'Ajuntament de Bonreps i Mirambell, el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa l'existncia de places molt limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci d'aquests atendr criteris de: presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018, varietat, domicili, l'Adhesi al Programa de Promoci Activa de l'Artesania desenvolupat pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots aquells interessats poden omplir el formulari adjunt i enviar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o a l'adrea electrnicainfo@centroartesaniacv.com fins al dijous 4 d'octubre de 2018.

Formulari de sollicitud


2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal