_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen elConsorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valencianael maig de 1987.

Horari d'exposicions i botiga, Setmana Santa. De dilluns 15 a dijous 18 d'abril: de 10h a 13.30h i de 16h a 19h. Entrada gratuta.
El Centre d'Artesania CV reobrir les seues portes el dimarts 23 d'abril.
 
 
 

Transparncia                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania

Avisos

Mercat medieval a Segorbe

27.03.2019
L'Ajuntament de Segorbe organitza el VIII Mercat Medieval Maria de Luna els dies 10 al 12 de maig, amb la participaci gratuta per a artesans.

Ms informaci i inscripcions


Fira Comtoise - Besanon. Del 25 de maig al 2 de juny de 2019

21.02.2019
Del 25 de maig al 2 de juny se celebra en Besanon (Frana), la 93a edici de la Fira Comtoise, que en aquesta edici tindr com a pas convidat d'honor a Espanya. Aix, est prevista la installaci d'una zona artesanal de 1600 metres quadrats ntegrament dedicats a expositors originaris d'Espanya.

Ms informaci

Procediment de reconeixement de les competncies professionals adquirides per experincia laboral o vies no formals de formaci en la famlia professional d'Arts i Artesanies

28.11.2018
Aquest procediment est dirigit a professionals del sector de "Fallers" i "Foguerers", i de la construcci de decorats per a l'escenografia d'espectacles en viu, esdeveniments i audiovisuals, amb prioritat per als residents a la Comunitat Valenciana.

El termini d'inscripci ser del 28 de novembre de 2018 al 27 de desembre de 2018, els dos inclusivament.

Ms informaci


2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal