_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.

Horari d'exposicions i botiga: de dilluns a divendres, de 10h a 13.30h i de 16h 19.00h. Entrada gratuta.

Transparncia                                                                      Segueix-nos en twitter @GVAartesania

Avisos

27.09.2018

Vols realitzar un taller demostratiu o participatiu a Bonreps i Mirambell?

25.09.2018
El prxim 14 d'octubre, amb motiu de la jornada de comer local organitzada per l'Ajuntament de Bonreps i Mirambell, el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Donada l'existncia de places molt limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci dels mateixos atendr criteris de: presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018, varietat, domicili, l'Adhesi al Programa de Promoci Activa de l'Artesania desenvolupat pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots aquells interessats poden emplenar el formulari adjunt i manar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o al correu electrnic info@centroartesaniacv.com fins al prxim dijous 4 d'octubre de 2018.

Formulari de sollicitud

Vols realitzar un taller demostratiu en la Fira La Prgola 2018 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana?

21.09.2018
El recinte municipal "La Prgola" de Castell acollir de l'11 al 14 d'octubre aquesta fira d'artesania, organitzada per l'Associaci Provincial d'Artesans de Castell - APAC, amb la collaboraci de l'Ajuntament de Castell, la Generalitat Valenciana, i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

En aquesta segona edici, el Centre d'Artesania collabora novament oferint als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.
Donada l'existncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci dels mateixos atendr criteris de: participaci amb estand en la Fira La Prgola 2018, presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018, varietat, domicili i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots aquells interessats poden emplenar el formulari adjunt i manar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o al correu electrnic info@centroartesaniacv.com fins dijous 4 d'octubre de 2018.

Formulari de sollicitut


2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal