_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

23.05.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

VII Edici del Gastromercat d'Andilla

13.05.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Ajuntament d'Andilla organitza la VII edici del seu Gastromercat, una jornada amb tot tipus d'activitats gratutes per als ms menuts i per als ms majors. Es tracta d'un esdeveniment de promoci d'mbit comarcal i provincial, en el qual els artesans estan convidats a participar de forma gratuta com a expositors.

Condicions de participaci

Fitxa d'inscripci

XIX Mostra d'Artesania al Mercat Coln - Mercat de Primavera

26.04.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

De l'1 al 5 de maig es podr gaudir al Mercat de Coln d'una nova edici d'aquest tradicional aparador amb una gran diversitat de productes artesans de qualitat.

La Mostra dArtesania Mercat Coln est organitzada per Proa, una associaci que naix amb l'objectiu de compartir i promoure oficis artesans com sn la cermica, la joieria, el vidre, la serigrafia, la marroquineria, la fusteria o l'enquadernaci.

Es tracta d'un gran expositor per a acostar aquests oficis al pblic que valora els productes de qualitat i d'elaboraci prpia, fets a Espanya, i amb la proposta d'una artesania creativa i personal, que uneix tradici i disseny.

XIV Biennal Internacional de Cermica de Manises. 2019

17.04.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Ajuntament de Manises convoca la XIV Biennal Internacional de Cermica de Manises. Amb aquesta nova edici, la ciutat de Manises torna a situar-se ms enll de la tradici i es converteix novament en centre d'atracci de l'avantguarda i la modernitat cermica.

El concurs compta amb dues categories: Cermica d'Art i Disseny de Producte, dins de les quals s'estableixen diferents premis dotats de quantia econmica. L'objectiu del certamen s, per tant, doble.

D'una banda, posar en valor la cermica d'autor com a mitj d'expressi artstica. En aquest sentit, en els ltims anys es pretn atraure tots aquells creadors que utilitzen la cermica com a via d'expressi, independentment de la seua formaci, per a acollir la pluralitat, la diversitat i la complexitat de l'art contemporani.

D'altra banda, donar suport als productes de disseny amb capacitat de ser reproduts industrialment, un aspecte molt important per al desenvolupament i la innovaci del sector cermic industrial del nostre territori.

Ms informaci i inscripcions

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal