_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen elConsorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valencianael maig de 1987.


Horari d'exposicions i botiga: de 10h a 13.30h i de 16h a 19h, de dilluns a divendres.
Dilluns vesprada tancat.
Entrada gratuta.

 
 
 

Transparncia                                             Segueix-nos en twitter @GVAartesania


Avisos

01.07.2019

XXIII Fira de la Magdalena de Vilafranca

18.06.2019
L'Ajuntament de Vilafranca organitza la XXIII Fira de la Magdalena, que se celebrar els dies 20 i 21 de juliol de 2019.

El termini per a presentar la documentaci finalitza el dia 7 de juliol, i pot realitzar-se per correu ordinari, correu electrnic o fax.

Ms informaci

Sollicitud participaci

Programa Xpande Digital

06.06.2019
El Programa Xpande Digital t com a objectiu donar suport a el posicionament on-line de les empreses participants en un mercat objectiu concret, a travs d'un assessorament personalitzat conforme a una metodologia moderna i sustentada en tcniques d'intelligncia competitiva que t com a fi ltim oferir a l'empresa un Pla d'Acci de Mrqueting Digital en el mercat exterior objectiu. Aix mateix, Xpande Digital ofereix a l'empresa un conjunt d'ajudes per a desenvolupar el Pla d'Acci de Mrqueting Digital.

Ms informaci Programa Xpande Digital

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal