_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Exposici Enjoiades en ESCM

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
El passat 18 de gener va tindre lloc a l'Escola Superior de Cermica de Manises la inauguraci d'una nova itinerncia de l'exposici "ENJOIADES", realitzada pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

ENJOIADES s un mix, tant per l's dels materials com pel concepte d'ornament. Sn nou mirades femenines a la idea de bellesa. El nexe que les uneix s el material principal: la cermica.

Enjoiar s adornar, enriquir, embellir alg. Des d'aquest plantejament general les nou ceramistes han creat joies que van des de formes elaborades en el torn de terrisser, el valor afegit de les quals s el seu primitivisme, fins a peces ready made amb una esttica steampunk, passant per dilatacions punk de porcellana.

Enjoiades sn peces unes vegades subtils i delicades fabricades en porcellana de paper i altres ornaments cermics contundents i expressius.

s una mostra plural sobre la cultura actual de l'ornament corporal, que va ms enll de la idea de joia. El valor de les peces rau en el significat, ja que aporten elements d'identitat a qui les usa.

Joies per a distingir-se, per a mostrar la nostra idea de bellesa singular. Atrevides, personals i sobretot fetes en cermica.

Veure catleg

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal