_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Exposici RDS 5.0. Inauguraci 15 de febrer a les 18.30h

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
L'exposici "RDS 5.0" reuneix unes quaranta peces dissenyades pels alumnes de l'assignatura de Taller de Models i Prototips del Grau en Enginyeria en Disseny Industrial i Desenvolupament de Productes de la UPV, i construdes per artesans de diferents oficis, la temtica de la qual gira entorn de la Ruta de la Seda, coincidint amb la capitalitat de Valncia 2016. En aquesta cinquena edici, han tornat a collaborar nombroses empreses artesanes, que promouen aix l'emprenedoria, la professionalitzaci i la creativitat dels alumnes de la UPV. S'inaugura el dimecres 15 de febrer com avantsala dels certmens Cevisama, Espai Cuina-SICI o ProMat, cita internacional d'interiorisme, arquitectura i decoraci, que se celebraran a partir del dia 20, i acolliran un gran nombre de persones a la ciutat. Entre els projectes exposats conv assenyalar la presncia internacional, amb projectes d'alumnes d'intercanvi (Xile i Taiwan); d'altra banda, una de les peces ja ha estat incorporada en catleg per part d'un dels tallers participants en la iniciativa.

La mostra, comissariada pel professor del Departament de Dibuix de la UPV, Manuel Martnez Torn junt amb l'alumne Helios Roser, forma part de les activitats emparades pel conveni de collaboraci firmat entre la UPV i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana per a impulsar la innovaci en el sector artes de la Comunitat Valenciana i que ha aportat diferents reconeixements, com el recent Premi Artesania Comunitat Valenciana 2016 del projecte presentat a RDS 4.0, de l'alumna Raquel Inat i l'empresa Domanises. A ms, s'est tractant d'impulsar la itinerncia de la mostra a travs de la geografia de la Comunitat, per a donar a conixer encara ms aquesta trobada entre els nostres alumnes, estudiants de disseny, i els artesans.

L'exposici "RDS 5.0" es pot visitar al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana (c/ Hospital, 7, Valncia) fins a finals de mar de 2017, de dilluns a divendres en horari de mat i vesprada.


Documents adjunts:
1487076712_2.PDF

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal