_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Dies Europeus de l'Artesania 2017

Foto de la Actividad
Els Dies Europeus de l'Artesania, organitzats per la Fundaci EOI-Fundesarte, Oficioyarte - Organizacin de los Artesanos de Espaa, i en els quals tamb participa el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, se celebraran els dies 31 de mar, i 1 i 2 d'abril. Es tracta d'una acci, a escala nacional, en el marc de la qual s'acullen tot tipus d'activitats relacionades amb l'artesania: xarrades, colloquis, exposicions, tallers, seminaris, mostres, fires, etc.


L'objectiu d'aquesta acci s acostar al pblic el mn del patrimoni i de la creaci, mitjanant una oferta d'activitats al voltant del sector de l'artesania per a totes les edats, i tractar de consolidar aquest esdeveniment com a festa europea de les arts i els oficis i que cada any se sumen ms pasos a aquesta iniciativa.


La programaci completa dels Dies Europeus de l'Artesania es pot consultar a la web www.diasdelaartesania.es.

En aquest sentit, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana acull durant aquests tres dies diferents exposicions i tallers que es poden consultar en el programa adjunt i comptar alhora amb un horari especial d'obertura durant el mat de dissabte 1 i diumenge 2 d'abril, de 10 a 14 hores, de manera que qualsevol interessat pot gaudir de la visita i la participaci gratuta en les activitats programades.


Documents adjunts:
1490708735_1.PDF
1490708735_2.PDF

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal