_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Ajudes artesania 2017

Foto de la Actividad
La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball ha publicat la Resoluci per la qual es convoquen les ajudes en matria de comer, consum i artesania per a l'exercici 2017.

Aix, es convoquen ajudes destinades a la promoci i comercialitzaci dels productes realitzats per les pimes artesanes de la Comunitat Valenciana, assistncia a fires d'mbit provincial o superior, confecci i edici de catlegs, assistncia a cursos especialitzats de formaci, o accions de promoci de producte.

D'altra banda, es regulen les ajudes que tenen com a objecte propiciar la realitzaci d'activitats que faciliten la professionalitzaci del sector, aix com la comercialitzaci i promoci del producte artes, per part d'agrupacions d'artesans.

S'inclouen aix mateix ajudes a entitats locals per al manteniment d'espais expositius permanents d'artesania.

A continuaci us indiquem els enllaos al text ntegre de la normativa publicada al respecte daix, aix com la informaci sobre els procediments de sollicitud:

ORDRE 14/2016, de 5 d'agost, de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, per la qual s'aproven les bases reguladores per a la concessi de subvencions en matria de comer, consum i artesania.

RESOLUCI de 16 de maig de 2017, del director general de Comer i Consum, per la qual es convoquen les ajudes en matria de comer, consum i artesania per a l'exercici 2017.

Informaci del procediment d'Ajudes AVALEM ARTESANIA per a pimes per a l'exercici 2017.

Ajudes a les entitats intermdies en matria d'associacionisme artes.

Ajudes a entitats locals. Espais expositius permanents d'artesania.


El termini per a la presentaci de sollicituds, en la forma establida en els punts 1 i 2 de larticle 9 de les bases reguladores, per a les ajudes convocades mitjanant aquesta resoluci ser des de lendem de la publicaci daquesta convocatria en el DOGV fins al 9 de juny de 2017, ambds inclosos..


RESOLUCI de 25 doctubre de 2017, del conseller dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, de concessi de les ajudes convocades - Ttol II, captol I (Avalem artesania), article 18, punt 1.


RESOLUCI de 14 de novembre de 2017, del conseller dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, de concessi de les ajudes - Ttol II, captol II, article 20, punt 3.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal