_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Convocada la quarta edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana

Foto de la Actividad
El Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana convoca la quarta edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi d'incentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible, l'adaptaci a les tendncies del mercat, aix com de premiar el saber fer dels artesans, de les artesanes, de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

Aix, el premi Tradici Artesana reconeix l'obra d'autor i l'excellncia del treball dels artesans, o les artesanes, inspirat en el seu saber fer.

El premi Artesania d'Avantguarda t com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de lptica funcional i formal.

El premi Producte Alimentari Artes Tradicional t com a objecte reconixer i incentivar els artesans, les artesanes i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes singulars i de gran qualitat, amb tcniques prpies del seu saber fer.

Per la seua part, el premi Producte Alimentari Artes Innovador suposa el reconeixement
dels artesans i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars, i innovadors des de lptica material, formal o de procs, prpies del seu ofici.

Finalment, el premi Dona Artesana t com a objectiu principal incentivar i posar en valor el paper creixent i la importncia que possex el treball de la dona en el conjunt de lactivitat artesana, mitjanant aquest singular reconeixement de les iniciatives emprenedores desenvolupades per les professionals artesanes.

Dotats amb 2.000 euros per categoria, el termini de presentaci de sollicituds finalitza el 18 setembre de 2017.


Documents adjunts:
Bases Premis 2017 valenci
Bases Premios 2017 castell

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal