_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

I Mostra de Turisme Comunitat Valenciana

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana organitza tallers demostratius dins de les activitats programades en la I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. La cita es celebra els dies 20 i 21 d'octubre a la Ciutat de les Arts i les Cincies (Valncia).

Un total de 12 artesanes i artesans exhibeixen en viu el seu procs de treball durant aquest cap de setmana. Els visitants podran veure en directe oficis tan diversos com la realitzaci de peces d'orfebreria, la fabricaci de ninots fallers, la realitzaci de marionetes i la confecci de teixits mitjanant tcniques preindustrials, entre d'altres.

La mostra s una oportunitat per a difondre el valor afegit que tenen els productes artesans. Els tallers d'artesania en viu sn una forma adient de conscienciar el visitant del treball i la dedicaci que hi ha darrere de cada producte fet a m. Amb aquesta finalitat, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana va llanar una convocatria per a l'assignaci dels tallers a artesans de tota la Comunitat que disposen de la certificaci DQA - Document de Qualificaci Artesana -.

La I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Generalitat, inclou activitats per a visitants de totes les edats amb una gran quantitat de propostes per a conixer els llocs i els costums de tots els racons del territori valenci.

L'esdeveniment s d'entrada gratuta i es pot visitar el dissabte 20 d'octubre d' 11.00 hores a 20. 00 hores i el diumenge 21 d'octubre de 10.00 hores a 19.00 hores.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal