_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats / Exposicions

Exposicions temporals

Exposici "Fusi - Certamen de Joieria en vidre"

L'exposici 'Fusi Certamen de Joieria en Vidre' inclou les 41 peces seleccionades en el I Certamen de Joieria en Vidre convocat per Fundesarte, la ctedra de de promoci de l'artesania de l'Escola d'Organitzaci Industrial (EOI) i el Museu d'Art en vidre d'Alcorcn (MAVA). L'exposici es podr visitar fins al 29 de novembre.

La inauguraci, celebrada el passat 4 d'octubre a la sala d'exposicions temporals del Centre d'Artesania, ha comptat amb la presncia del director general de Comer i Consum, Natxo Costa, i la responsable de Fundesarte, Laura Miguel. En ella, Natxo Costa ha manifestat que "ats que una de les poltiques del Centre d'Artesania de la CV s itinerar les exposicions produdes, s tamb un plaer tenir la possibilitat d'acollir exposicions d'altres entitats com en aquest cas. Ms encara considerant que entre els artistes es troben 4 artesanes valencianes".

Quatre artistes valencianes -Anna Higueras, Maria del Mar Castell, Sara Sorribes i Tiziana Chiara- participen a l'exposici desprs d'haver estat triades entre les 29 creadores i creadors que exhibeixen un total de 41 obres. A la mostra, es poden admirar des de peces d'escultura fins a altres ms convencionals que destaquen per la seua bellesa i simplicitat.

L'objectiu de l'exposici s oferir al visitant una mostra representativa d'aquest subsector artes que aglutina les obres d'artistes que treballen un material tan verstil com el vidre. Algunes peces exhibides sn susceptibles de ser utilitzades com a ornament per al cos hum, amb independncia de les tendncies del mercat.

'Fusi. I Certamen de Joieria en Vidre 'arriba a Valncia de la m del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana desprs d'haver estat exposada al Museu d'Art Contemporani en Vidre d'Alcorcn (MAVA) i a la Reial Fbrica de Cristalls de la Granja de Sant Ildefons (Segvia).

El treball en vidre s una tcnica amb segles d'antiguitat per que s'ha adaptat als nous temps. Durant les ltimes dcades, ha donat lloc a una important indstria amb projecci internacional.

La mostra, d'entrada gratuta, es pot visitar a Valncia de dilluns a divendres en horari de 10 a 13.30h i de 16 a 19h al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana (Carrer Hospital 7, Valncia) fins al 29 de novembre.

Veure el catleg de l'exposici

Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal