_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Notcies

XIV Biennal Internacional de Cermica de Manises. 2019

17.04.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

L'Ajuntament de Manises convoca la XIV Biennal Internacional de Cermica de Manises. Amb aquesta nova edici, la ciutat de Manises torna a situar-se ms enll de la tradici i es converteix novament en centre d'atracci de l'avantguarda i la modernitat cermica.

El concurs compta amb dues categories: Cermica d'Art i Disseny de Producte, dins de les quals s'estableixen diferents premis dotats de quantia econmica. L'objectiu del certamen s, per tant, doble.

D'una banda, posar en valor la cermica d'autor com a mitj d'expressi artstica. En aquest sentit, en els ltims anys es pretn atraure tots aquells creadors que utilitzen la cermica com a via d'expressi, independentment de la seua formaci, per a acollir la pluralitat, la diversitat i la complexitat de l'art contemporani.

D'altra banda, donar suport als productes de disseny amb capacitat de ser reproduts industrialment, un aspecte molt important per al desenvolupament i la innovaci del sector cermic industrial del nostre territori.

Ms informaci i inscripcions

Fashion Days Barreira A+D. 3 al 5 d'abril

29.03.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Del 3 al 5 d'abril de 2019 el Centre d'Estudis Barreira organitza els Fashion Days, esdeveniment anual amb un programa d'activitats, xarrades i tallers, la major part d'elles gratutes, al voltant de la moda i el disseny.

Ms informaci i inscripcions

XIX Mostra d'Artesania al Mercat Coln - Mercat de Falles

14.03.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Del 15 al 19 de mar, durant les Falles de Valncia, es podr gaudir al Mercat de Coln d'una nova edici d'aquesta tradicional mostra, amb una gran diversitat de productes artesans de qualitat.

La Mostra dArtesania Mercat Coln est organitzada per Proa, una associaci que naix amb l'objectiu de compartir i promoure oficis artesans com sn la cermica, la joieria, el vidre, la serigrafia, la marroquineria, la fusteria o l'enquadernaci.
<*br> Es tracta d'un gran expositor per a acostar aquests oficis al pblic que valora els productes de qualitat i d'elaboraci prpia, fets a Espanya, i que proposa una artesania creativa i personal, que uneix tradici i disseny.

Congrs professional d'artesania. Barcelona, 11 de mar de 2019

27.02.2019 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Congrs professional d'artesania naix amb la voluntat de generar una plataforma de reflexi i de debat sobre l'artesania. Un punt de trobada per a compartir recursos, eines, valors, experincies, enfortir el sector i fomentar l'intercanvi d'idees i sinergies entre els diferents actors creatius i productius.

Aquesta primera edici del congrs tractar temes d'actualitat que permetran al sector actualitzar i reforar el seu posicionament i la seua projecci professional. Amb aquest objectiu, s'aprofundir en un dels mbits amb majors dificultats per al sector artes. En una societat i en un mercat altament competitius i canviants, resulta necessari fer una radiografia de les noves tendncies i hbits, aix com dels nous models de negoci que s'obrin al sector.

Per aquest motiu, en el marc del congrs, s'analitzaran aquests factors i es donaran les pautes per a poder mostrar l'artesania com un sector atractiu i competitiu.

Ms informaci i inscripcions

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal