_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Crida a projecte Exposici Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018

16.10.2018 Llegir Ms
Foto de la Noticia

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, amb el suport de l'Associaci de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, organitza una convocatria a dissenyadors/es professionals per a l'encrrec de treball relacionat amb l'Exposici Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018.

Amb aquest fi llana una crida a projecte que permetr la selecci del professional que realitzar l'encrrec, amb un pressupost per al seu desenvolupament de 6.000 euros (+ IVA).

Les persones interessades a participar han d'escriure un correu electrnic a: convocatoria@centroartesaniacv.com (inscripci gratuta) en el qual s'incloguen els documents assenyalats en les bases adjuntes.

Termini lmit d'enviament de candidatures: 25 d'octubre a les 14.00 h.Documents adjunts:

Bases

Convocatria tallers demostratius en la Fira EXPOFIESTA 2018

10.10.2018 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Els prxims dies 2,3 i 4 de novembre, amb motiu de la 25 edici de la Fira Nacional de les Festes Populars, EXPOFIESTA , organitzada per Instituci Firal Alacantina (IFA), el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat que realitzen alguna activitat relacionada amb les festes de la Comunitat Valenciana la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Donada l'existncia de places molt limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci dels mateixos atendr criteris de: presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018, correspondncia de l'ofici amb el propsit del certamen firal, participaci amb estand, varietat, domicili, l'Adhesi al Programa de Promoci Activa de l'Artesania desenvolupat pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots aquells interessats poden emplenar el formulari adjunt i manar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o al correu electrnic info@centroartesaniacv.com fins al prxim dimecres 24 d'octubre de 2018.Documents adjunts:

Formulari de sollicitud

04.10.2018 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Convocatria tallers I Mostra Turisme Comunitat Valenciana

01.10.2018 Llegir Ms
Foto de la Noticia

La Generalitat organitza la I Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, dirigida a fomentar el producte turstic local amb accions directes que contribusquen a mantindre i potenciar la demanda interna, i que tindr lloc els dies 20 i 21 d'octubre de 2018 a la Ciutat de les Arts i les Cincies.

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana collabora mitjanant l'organitzaci de tallers demostratius i participatius d'artesania que mostren al pblic assistent d'una manera viva i de primera m com treballen els artesans de la Comunitat Valenciana.

Si ests interessat a participar, emplena el formulari adjunt i remet-nos-ho signat a l'adrea de correu electrnic: info@centroartesaniacv.como per fax al: 963944491 fins al prxim 10 d'octubre.Documents adjunts:

Formulari de sollicitud

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal