_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Setmana Artesana 2016. Del 18 al 25 de novembre

08.11.2016

Foto de la Noticia
L'objectiu del projecte s fomentar la competitivitat de l'artesania valenciana, facilitar el posicionament dels productes artesans en els mercats i promocionar el seu valor afegit, aix com reforar la imatge de l'artesania valenciana en el seu conjunt. D'aquesta manera, s'eleva el prestigi del producte de qualitat i es difon i es reconeix el bon treball de les empreses artesanes valencianes.

Aix, el suport de l'Administraci a actuacions de comercialitzaci i promoci del producte artes han estat reivindicades reiteradament des del collectiu artesanal. A ms, el Pla de Competitivitat recull lnies d'actuaci de carcter horitzontal, l'objectiu de les quals s donar suport a la participaci d'artesans i associacions artesanals en diferents esdeveniments promocionals, com fires, missions i d'altres.

Les activitats previstes inclouen la collaboraci d'un gran nombre d'artesans que donaran a conixer al visitant, al llarg de tota la setmana, el mestratge dels seus oficis.

Aix mateix, l'esmentat Pla de Competitivitat proposava la posada en marxa d'accions dirigides a la promoci del producte artes mitjanant campanyes de publicitat en els mitjans, campanyes de difusi en diferents collectius i ajudes a la publicitat sectorial i individual, amb especial mfasi en l'acostament de l'artesania a associacions de consumidors potencials i collectius infantils, aquest ltim punt com un altre dels objectius fonamentals d'aquesta iniciativa.

Accions previstes:

- Inaguraci de l'exposici "Premis Artesania Comunitat Valenciana 2016 a la Sala d'Exposicions Temporals del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

- Tallers d'artesania en viu, en qu els artesans de la Comunitat mostraran els seus oficis i informaran de manera directa els visitants sobre el procs de realitzaci del producte artes i les particularitats prpies i inherents a aquest producte.

- Espectacle de focs artificials, demostracions dels processos de fabricaci artesana, tasts i tallers participatius en qu artesans valencians evidenciaran les propietats dels seus productes.

- Projecci d'audiovisuals interessants i didctics sobre la nostra artesania (Fet a m, fet a la Comunitat. Artesania i Festa. Artesania alimentria de la Comunitat Valenciana. Vdeo infantil La Mgia de l'Artesania), que es podran disfrutar amb la tecnologia Olorama, la qual permet completar les experincies audiovisuals amb olors.

- Activitat per a totes les edats "La Mgia de l'Artesania". Es duran a terme nombroses sessions d'aquesta activitat divertida i pedaggica, la finalitat principal de la qual s acostar l'artesania als participants de qualsevol edat, perqu totes les generacions spiguen apreciar-la i valorar-la.

-Horari ampliat per a la visita de les exposicions actuals, "Premis Artesania Comunitat Valenciana 2016", "Fet de Vidre", "Mostra Permanent Artesania Comunitat Valenciana", i descompte especial del 20% a la botiga de regal artes "Sibarita shop".


Documents adjunts:
Programa valenci
Programa castellano
Invitaci inauguraci
Invitaci inauguraci

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal