_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Lliurament dels Premis Artesania Comunitat Valenciana 2016

19.12.2016

Foto de la Noticia
El director general de Comer i Consum, Natxo Costa, juntament amb la directora general de Desenvolupament Rural i Poltica Agrria Comuna, M Teresa Chfer, i la regidora delegada d'Educaci de l'Ajuntament de Valncia, Mara Oliver, han lliurat els Premis d'Artesania de la Comunitat Valenciana 2016, convocats pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, que tenen com a objectiu incentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible, l'adaptaci a les tendncies del mercat, i premiar el saber fer dels artesans de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

Artesans Premiats

En aquesta tercera edici, han sigut guardonats les candidatures segents:

- Premi Tradici Artesana, per a Vives y Mar, SL. Aquest premi reconeix l'obra d'autor i l'excellncia del treball dels artesans inspirat en el seu saber fer.

- Premi Artesania d'Avantguarda, per a Eugenia Bosc Miralles. El premi distingeix la creativitat i la innovaci especialment aplicades per a l'obtenci de productes artesans avanats, singulars i nics.

- Premi Artesania Alimentria, per a Elaboraciones Artesanas Lpez y Esp, SL . El premi pretn estimular les bones prctiques empresarials en el sector agroalimentari artes, i primar aquells artesans i empreses artesanes que aposten per la incorporaci de la qualitat, les noves tecnologies, la sostenibilitat, el servei al client i la innovaci en tots els aspectes de la seua activitat.

- Premi Sostenibilitat i Artesania, per a SEVECO Coop. Valenciana. El guard t com a objectiu el reconeixement de les actuacions realitzades per tal de trobar vies per a millorar el seu comportament ambiental i contribuir a un desenvolupament econmic sostenible.

- Premi Dona Artesana, per a ADUO, C.B.. El premi t com a objectiu incentivar i posar en valor el creixent paper i la importncia que t el treball de la dona en el conjunt de l'activitat artesana, per mitj del reconeixement de les iniciatives emprenedores desenvolupades per les professionals artesanes.

- Premi Coopetitivitat, per a Juan Carlos Iesta (Domanises) juntament amb l'estudianta Raquel Inat. El premi aposta per la creaci de sinergies de collaboraci entre artesans/artesanes i estudiants/estudiantes i diplomats/diplomades en matries i coneixements relacionats amb l'artesania, que presenten treballs conjunts orientats a satisfer les necessitats dels consumidors i les demandes del mercat.

Finalment, el Premi del Pblic ha sigut per a la candidatura presentada per l'artesana Vernica Palomares.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal