_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Segona convocatria del LOEWE Craft Prize

03.08.2017

Foto de la Noticia
La Fundaci Loewe convoca la segona edici del LOEWE Craft Prize (premi d'artesania Loewe), la finalitat del qual s mostrar i celebrar l'excellncia, la innovaci i el mrit artstic en el camp de l'artesania moderna. Aquesta convocatria busca atorgar un lloc de reconeixement a l'artesania dins el marc cultural actual, aix com donar suport a creadors l'extraordinari talent dels quals, la visi artstica i la voluntat innovadora sembren nous camins per al futur de l'artesania.

El premi t com a objectiu donar a conixer i donar suport a creadors majors de 18 anys d'arreu del mn, que demostren una habilitat excepcional per a crear objectes amb un destacat valor esttic. A travs d'obres que reinterpreten i actualitzen les tcniques artesanals tradicionals, alhora que reflectisquen el treball nic i el llenguatge personal de l'autor, la Fundaci Loewe pretn demostrar el que l'artesania pot aportar a la cultura.

Els treballs que es presenten han de pertnyer a l'mbit de les arts aplicades, com la cermica, l'enquadernaci, l'esmaltat, la joieria, el lacat, la metallisteria, el mobiliari, la pell i el cuir, els txtils, el vidre, el paper, la fusta, etc., a ms de ser treballs originals, fets a m o almenys una part important, creats en l'ltim lustre, peces niques, no haver estat premiats amb anterioritat i demostrar la seua intenci artstica.

El perode de presentaci de candidatures finalitza 17 octubre 2017.

La dotaci econmica del Premi s de 50.000 euros per a l'obra guanyadora. L'obra premiada pel Jurat, aix com les obres finalistes seleccionades pel Comit d'Experts, passaran a formar part del catleg i l'exposici "LOEWE Craft Prize 2018", que tindr lloc a Londres.

Ms informaci: http://loewecraftprize.com

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal