_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Retail Future. Del 25 al 28 d'octubre a Fira Valncia

04.10.2018

Foto de la Noticia
Retail Future - showroom de la digitalitzaci i la tecnologia per al petit comer i l'artesania - acostar la digitalitzaci a les pimes comercials i als artesans de la Comunitat Valenciana, en el marc de Fira Valncia, del 25 al 27 d'octubre, per a facilitar-los la incorporaci de les noves tecnologies a la seua gesti empresarial i l'aprofitament dels avantatges que ofereixen tant en la venda en lnia com en els espais fsics.

Coincidint amb la 29a edici del Sal Internacional de la Franqucia (SIF), aquest frum permetr donar a conixer a les pimes valencianes el gran potencial de la incorporaci de la tecnologia i el mn digital als seus negocis.

Retail Future est concebut com un espai de showroom, difusi i intercanvi de coneixements i de networking al voltant del comer electrnic i la tecnologia aplicable al xicotet comer minorista i la indstria artesana.

L'objectiu de Retail Future s ajudar aquestes petites empreses que volen emprendre el procs de digitalitzaci, a travs de jornades i tallers especialitzats en els quals es mostraran les solucions i aplicacions existents al mercat.

Retail Future obri aix un escenari per a la presa de contacte, d'una banda, de xicotets comeros i artesans que es troben davant el repte de fer el salt cap a la necessria digitalitzaci i, de l'altra, de les empreses que poden posar al seu abast els productes i serveis que necessiten per aconseguir-ho. Aquesta primera edici s'ha articulat partint d'un espai de showroom, on diverses empreses exposaran els seus productes i solucions per a la digitalitzaci del xicotet comer; una aula central on es desenvoluparan jornades sobre diversos aspectes de la digitalitzaci i retailtech, amb la participaci de ponents de reconegut prestigi; i un espai de networking i tallers en qu es mostraran solucions, es faran demostracions amb productes i s'explicaran casos reals de digitalitzaci del xicotet comer i l'artesania.

Ms informaci, programa detallat i inscripcions a http://www.retailfuture.es/

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal