_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici /

Avs Legal

Informaci i continguts del web

El text, els grfics, les fotografies, els diferents documents i programes informtics del web del Centre, en definitiva, el seu contingut, podr ser modificat o canviat en qualsevol moment sense que calga avs previ.

Drets de propietat intellectual i industrial

El Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana s el titular de tots els drets de propietat intellectual i industrial desta pgina web. Estos drets protegixen els seus dissenys grfics, el codi font de programaci i la resta delements del web. Queden expressament exclosos els programes informtics que mitjanant el web es poden obtenir o de la informaci que enllaa webs externs a la del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana.

Les actuacions que vulneren les disposicions anteriorment descrites poden constituir un delicte contra els drets de la propietat intellectual i industrial protegits per la Llei de la Propietat Intellectual i donar lloc a delictes tipificats en el vigent Codi Penal.

En cap cas, el Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana ser responsable de les possibles infraccions que en matria de propietat intellectual o industrial puga cometre qualsevol visitant del web.

Enllaos a altres webs

El Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana proporciona laccs a altres webs de tercers mitjanant enllaos, amb la finalitat exclusiva dinformar de lexistncia daltres fonts dinformaci en Internet. El Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana no s responsable ni del contingut destos webs ni del resultat obtingut per lusuari si hi accedix. Lnica responsabilitat del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana s assegurar-se que estos enllaos funcionen correctament.

Enllaos des daltres webs

Els usuaris i en general qualsevol persona fsica o jurdica que es propose establir un link entre les seues pgines web i el web del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana o qualsevol dels seus canals, ho podr fer sense que es requerisca autoritzaci prvia per escrit per part del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana, i sempre que es respecte lestructura de la part del web del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana on enllacen. No podr reproduir continguts del web del Centre dins del seu web.

Establir un link no implica en cap cas lexistncia de relacions entre el Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana i el propietari de la pgina web en la qual sestablisca, ni lacceptaci i aprovaci per part del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana dels seus servicis i continguts.

Privacitat i protecci de dades de carcter personal

Als efectes del que disposa la normativa legal vigent en matria de protecci de dades personals (Llei Orgnica 15/1999, de 13 de desembre), sinforma que en este web hi ha dades personals de les quals es disposa dautoritzaci perqu hi apareguen, i que es disposa, mitjanant el centre servidor on est allotjat el web, de totes les mesures de seguretat que sn legalment aplicables com a mesura de protecci de dades personals.

Segons la legislaci vigent, estes dades tenen el carcter de pbliques. Amb tot, els propietaris poden exercir els drets daccs, rectificaci, cancellaci i oposici mitjanant petici escrita al Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana, c/ de lHospital, nm. 7, 46001 - Valncia.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs Legal