_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Preguntes Freqents

Preguntes Freqents

En este apartat pot trobar resposta a alguns dels dubtes mes freqents que es poden plantejar sobre lartesania valenciana.

Qu s el document de qualificaci artesana?

El Document de Qualificaci Artesana (DQA) s un document d'obtenci voluntria que acredita els artesans i empreses artesanes davant l'Administraci Pblica, i la possessi del qual resulta indispensable per poder acollir-se a qualsevol avantatge que, legalment o administrativament, puga establir-se per aquesta per a les indstries artesanes de la Comunitat Valenciana. La tramitaci d'aquest document es realitza a travs del Servei de Promoci del Comer i Artesania de la Conselleria d'Economia, Indstria i Comer (tel: 963869619)

Informaci procediment
 

Com es pot sollicitar letiqueta "ARTESANIA COMUNITAT VALENCIANA"?

Esta etiqueta acredita el carcter artesanal de lempresa. Per poder fer s del distintiu, cal posseir el document de qualificaci artesana (DQA). Poden dirigir-se, per a sollicitar letiqueta, al Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana, entitat encarregada de la tramitaci.
 

Qu s el Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana?

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci. Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dIndstria, Comer i Innovaci, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.
 

Quina s la legislaci vigent?

 

Com puc aparixer en el directori web d'artesans de la Comunitat Valenciana i mostrar-hi els meus productes?

Podran aparixer en el directori web dartesans de la Comunitat Valenciana aquells artesans i empreses artesanes que estiguen en possessi del document de qualificaci artesana (DQA), degudament actualitzat, i que, per complir la Llei Orgnica 15/1999, de Protecci de Dades de Carcter Personal, hagen prestat el seu consentiment escrit per a aparixer-hi.- Sollicitud dinclusi en el directori web. Adicionalment, el directori inclou la possibilitat que els artesans i les empreses artesanes puguen mostrar, juntament amb les seues dades de contacte, fotografies i imatges dels seus productes, sense cap cost. Perqu a siga possible, nicament han de fer-nos arribar aquelles imatges dels seus productes que consideren ms significatius, via correu electrnic o correu ordinari o, si sestimen ms, i en cas que disposen de pgina web prpia, indicar-nos aquelles imatges que volen que apareguen en la seua fitxa.

Sol.licitud Inclusi CACV

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat