_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies

Notcies

Webinar convocatries d'ajudes per al comer i l'artesania

13.01.2021 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Divendres que ve 15 de gener, a les 10.30h, tindr lloc aquest webinar organitzat per l'oficina PATECO en collaboraci amb la Direcci General de Comer, Artesania i Consum, on s'informar i es resoldran dubtes sobre les recents convocatries d'ajudes per al comer i l'artesania que hi ha obertes a la Comunitat Valenciana.

Ms informaci i inscripcions

Ajudes Artesania 2021

17.12.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana la Resoluci de l'11 de desembre de 2020, de la directora general de Comer, Artesania i Consum, per la qual sefectua la convocatria anticipada per a lexercici 2020 de les ajudes en matria de comer, consum i artesania.

El termini per a la presentaci de sollicituds ser des del dia 11 de gener fins al dia 1 de febrer de 2021, ambds inclosos.


Informaci procediment Ajudes AVALEM ARTESANIA a pimes per a l'exercici 2021.

Informaci procediment Ajudes a les entitats intermdies en matria d'associacionisme artes.

Informaci procediment Ajudes a entitats locals. Espais expositius permanents d'artesania.

Botiga de les Joves Joieres

16.12.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Del dimarts 16 al dijous 18 de desembre se celebrar, com tots els anys, La Botiga de les Joves Joieres. Durant aquests tres dies, podrem visitar la mostra i contemplar les peces dissenyades en els tallers de l'EASD Valncia, seu de Vivers, pels alumnes del Grau en Joieria i Objecte i del CFGS Joieria Artstica. Enguany, a causa de l'actual situaci COVID-19, l'habitual ubicaci de la botiga, a la sala Velluters, es trasllada a la plaa Viriato, on es garanteixen totes les mesures sanitries exigides.

Msica, desfilada i premis.
Entre les activitats previstes per a aquesta edici comptarem amb; msica en directe, desfilada de moda i joieria en la qual es mostraran dissenys fruit de la collaboraci de les especialitats de Joieria i Disseny de Moda i el lliurament dels Premis Joves Joiers pensats per a estimular la creativitat dels joiers novells.

En la seua segona edici dels premis, el jurat encarregat de concedir els guardons est format pels professionals Azahara Santoro -alumna diplomada en joieria-, Bea Ruiz Joyas Pedramar i Merche Navarro Eleka-. L'acte de lliurament de premis tindr lloc el dijous 18 de desembre, a les 19.00 h.

Participants Patricia Antonella Babilani, Bondita Ana Chueca, Edwin Alvarez Suconota, ANABENA, Mara Candela, Belen Campos Fernndez, Mar Camarena Faus, Mnica Cano Cervera, ngela Colomer, Marina Coso Garca, Mara Cortez Salcedo, Carlota de Paz, Marta Fenollar, Marc Ferrer Cunyat, Sheila Gadea, Julio Jose Gil, Clara Gil, Tamara Rosalia Gonzlez, Glenny Lantigua, Mar Lluch Rivera, Tatiana Mazaeva, Esperanza Pascual Fonollosa, Iris Prez Lopez, Clara Ros Huesca, Ral Ros Gallart, Alejandro Salazar, Lucia Sez Castells, Mamen Sancho Barquero, Jazmin Schoeps Marigil, Cindy Valencia, Candil, Pilar Viedma Gil de Vergara, Sugerly Vizcaino y Laura Zamora Martn.


Del 16 al 18 de desembre de 2020
Horari ininterromput de 10.00 a 20.00 h
Plaa Viriato (davant de l'EASD Valncia)
16 desembre: 18 h inauguraci oficial amb DJ.
18 desembre: 17.30 h desfilada de moda i joieria.
18 desembre: 19.00 h lliurament Premis Joves Joiers.

Premis Artesania Comunitat Valenciana 2020

25.11.2020 Llegir Ms
Foto de la Noticia

Aquests Premis, convocats pel Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana tenen per finalitat incentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible, l'adaptaci a les tendncies del mercat, i premiar el saber fer dels artesans i artesanes de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

En aquesta ocasi, shan presentat ms de 90 candidatures en total per a alguna o algunes de les 7 categories convocades: Artesania Comunitat Valenciana; Tradici; Avantguarda; Innova; Imatge; Nous Talents i Dona Artesana.

Desprs de la deliberaci del Jurat, composat per persones de reconegut prestigi en lmbit de lartesania, el Conseller dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, ha donat hui a coneixer el nom de les empreses guanyadores.

Aix, el Premi Artesania Comunitat Valenciana que t per objecte guardonar la globalitat d'una trajectria empresarial, del seu saber fer, i la capacitat del conjunt de la seua obra i de les seues iniciatives per a transmetre els valors positius i diferenciats de l'artesania ha recaigut en lempresa Artesana en Vidrio J. Sorribes, S.L.U.

El Premi Tradici que t per finalitat guardonar les obres desenvolupades pel seu autor amb criteris d'originalitat i singularitat, i inspirades en el seu saber fer ha recaigut en lempresa Pir Orfebres S.L.

El Premi Avantguarda amb el propsit de guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l'ptica funcional i formal ha sigut per a Simone Simons.

Per altra part, el Premi Innova, especficament destinat per a empreses artesanes del sector agroalimentari i que t per objecte reconixer i incentivar les empreses artesanes daquest sector que desenvolupen productes originals, singulars i innovadors des de l'ptica material, formal o de procs, prpies del seu ofici ha sigut per a Brew&Spirits S.L..

El Premi Imatge t per objecte reconixer l'esfor realitzat per les empreses artesanes per a aconseguir una imatge de marca artesana reconeguda i valorada pels mercats, considerant aspectes de construcci, concepte, presncia, comunicaci i mrqueting. En aquesta ocasi el premi ha sigut per a Althaia Artesana S.L.

Per altra part, el Premi Nous Talents, que es concedeix amb la finalitat de reconixer el talent aplicat als projectes artesans ms viables de les universitats i escoles d'art i disseny de la Comunitat Valenciana ha sigut per a Gemma Herrero Valls, de la Universitat Politcnica de Valncia.

Finalment, el Premi Dona Artesana destinat a reconixer un projecte empresarial pilotat per una dona, aix com incentivar i posar en valor el paper creixent i la importncia que t el treball de la dona en el conjunt de l'activitat artesana, ha sigut per a Vernica Palomares Langa.

Tots els projectes finalistes, junt amb els guanyadors de cada categoria, formaran part duna exposici al Centre dArtesania, que es podr visitar a partir del dia 27 de novembre.

Des del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana traslladem la nostra ms sincera enhorabona a tots els guardonats i guardonades en aquesta setena edici.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat