_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Presentaci

Qui Som

Som una entitat destinada, principalment, a difondre i potenciar lartesania de la Comunitat Valenciana, aix com a promoure la consolidaci i la competitivitat de les empreses dels distints sectors artesanals que la integren, mitjanant el desenvolupament de poltiques de promoci, informatives, formatives, danlisi, dassistncia i de coordinaci.
Els nostres fundadors sn la Generalitat Valenciana, a travs de la Conselleria dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, i lExcellentssim Ajuntament de Valncia, els quals, amb el propsit de desenvolupar el potencial del collectiu artes com a part important del teixit productiu valenci i com a garantia de pervivncia de les nostres arrels artstiques i culturals, creen el Consorci de Gesti del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana el maig de 1987.


Horari d'exposicions i botiga fins al 27 de gener: de 10h a 13.30h, de dilluns a divendres.
 
Entrada gratuta.


Transparencia                                         Segueix-nos en twitter @GVAartesania


Avisos

Participaci III Espai Indumentria Valenciana

14.10.2020
Amb la finalitat de promocionar l'artesania de la Comunitat Valenciana vinculada a les falles i altres festes populars, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana disposar d'un espai fsic en el III Espai Indumentria Valenciana, que se celebrar en el marc de FESTA I BODA 2020 en Fira Valncia, els dies 13 al 15 de novembre de 2020.

Aquelles empreses en possessi del Document de Qualificaci Artesana, i la producci de la qual estiga relacionada o vinculada amb el mn de les falles o altres festes populars, que aix ho desitgen, podran disposar d'un espai en l'estand del Centre d'Artesania de la C.V., que es distribuir en funci del nombre d'empreses participants.

Les empreses, artesanes o artesans interessats pot manifestar la seua voluntat de participaci, abans del prxim dia 4 de novembre, mitjanant correu electrnic a l'adrea: info@centroartesaniacv.com, incloent en l'assumpte Participaci III Espai Indumentria Valenciana.


Diploma d'especialitzaci, creativitat, disseny i innovaci gastroalimentria

24.07.2020
L'objectiu general de la proposta s dotar a les persones inscrites de capacitat per a desenvolupar les competncies professionals que demanden les empreses del sector gastroalimentari amb la finalitat de contribuir a incrementar la competitivitat d'aquestes. Per a aquesta finalitat es plantegen els objectius especfics segents:
Facilitar a les persones una srie d'eines que els permeten assumir la gesti de la innovaci.
Aportar una visi interdisciplinria creativa basada en el disseny centrat en l'usuari (consumidor).
Dissenyar, planificar i desenvolupar un pla estratgic innovador per al sector gastroalimentari.

Ms informaci i inscripcions

DECRET 66/2020, de 5 de juny, del Consell, d'aprovaci de les bases reguladores per a la concessi directa d'ajudes urgents en matria de comer i artesania com a conseqncia de la Covid-19.

08.06.2020
L'objecte d'aquest decret s aprovar les bases que regulen la concessi directa d'ajudes a les pimes i micropimes que exerceixen activitat comercial i artesana, per a les despeses ocasionades per la crisi de la Covid-19, aix com les inversions que s'hagen de realitzar en equipament per a l'establiment comercial i per a la venda en mercats de venda no sedentria.

El termini per a la presentaci de sollicituds s'iniciar a les 9.00 hores del dia 15 de juny de 2020, fins a les 12.00 hores del 31 de juliol de 2020.

El criteri per a la concessi de la subvenci, fins a esgotar el crdit disponible, ser el del moment de la presentaci de la sollicitud. A aquest efecte, no es considerar presentada la sollicitud fins que se n'aporte tota la documentaci requerida.

Accs al Decret 66/2020

Preguntes freqents

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat