_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Serveis

Correu electrnic gratut

Benvingut al Servei de correu electrnic de lartes de la Comunitat Valenciana. Des daquesta secci podr accedir al seu compte de correu artesaniacv.com.Qu s Correu artesaniaCV?


El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, amb l'objectiu de facilitar l'accs del collectiu artes de la Comunitat Valenciana a les noves tecnologies de la informaci i la comunicaci, posa a la disposici de tots els artesans en possessi del Document de Qualificaci Artesanal i entitats representatives dels sectors artesanals de la nostra Comunitat un compte de correu electrnic gratut, allotjat en el domini artesaniacv.com.

El correu electrnic artesaniaCV identifica l'usuari com a pertanyent al collectiu artes de la Comunitat Valenciana en les seues comunicacions electrniques, i ofereix un dels serveis d'Internet de major utilitat, perqu permet enviar i rebre missatges, imatges, sons i tot tipus d'arxius.

La manera d'accedir a aquests comptes s a travs d'una interfcie correu web accessible des del segent enlla , que admet a ms l'accs mitjanant el protocol POP/IMAP compatible amb els programes clients de correu ms habituals (Mail, Microsoft Outlook, Thunderbird).


Per a obtindre un compte de correu s necessari disposar del Document de Qualificaci Artesanal (DQA) expedit per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, degudament actualitzat. Per a ms informaci sobre com obtindre aquest document, cliqueu ac.

Una vegada disposeu d'aquest document, podreu sollicitar la creaci del compte d'usuari amb el nom triat (sempre que es trobe disponible i fins a un mxim de 20 carcters) mitjanant l'emplenament de l'Annex I, dades de contacte i autoritzaci. En el cas de no haver rebut comunicaci sobre el document esmentat, escriviu-nos a alta@artesaniacv.com, o indiqueu-nos les vostres dades de contacte actualitzades en el telfon 963513090.

Una vegada creat el compte, se us indicar una contrasenya d'accs provisional, la qual s'ha de modificar des de l'opci "contrasenya" disponible en la pestanya de configuraci de la interfcie correu web.

La utilitzaci del servei de correu es regula mitjanant les Condicions Generals descrites en el document "Acord de termes i condicions d's del servei correu electrnic" i es consideren acceptades per l'Usuari en comenar a utilitzar el compte proporcionat pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

En cas de necessitar assistncia podeu enviar un correu electrnic a soporte@artesaniacv.com, o en el telfon de suport 963854343.

Configuraci POP/IMAP - Condicions d's


Configuraci POP/IMAP (cliqueu ac)

 

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat