_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Serveis / Altres Serveis

Directori web del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana


Podran aparixer en el directori web dartesans de la Comunitat Valenciana aquells artesans i empreses artesanes que estiguen en possessi del document de qualificaci artesana (DQA), degudament actualitzat, i que, per complir la Llei Orgnica 15/1999, de Protecci de Dades de Carcter Personal, hagen prestat el seu consentiment escrit per a aparixer-hi.

- Sollicitud dinclusi en el directori web

Addicionalment, el directori inclou la possibilitat que els artesans i les empreses artesanes puguen mostrar, juntament amb les seues dades de contacte, fotografies i imatges dels seus productes, sense cap cost. Perqu a siga possible, nicament han de fer-nos arribar aquelles imatges dels seus productes que consideren ms significatius, via correu electrnic o correu ordinari o, si sestimen ms, i en cas que disposen de pgina web prpia, indicar-nos aquelles imatges que volen que apareguen en la seua fitxa.
 

Altres Serveis

  • Rac interactiu artes: Zona amb equipament informtic i accs a internet gratut per a tots els artesans de la Comunitat Valenciana.
  • Biblioteca.
  • Sala de conferncies: Sala amb capacitat per a 90 persones assegudes, equipada tcnicament i amb distribuci verstil.
  • Sala Multiusos: Sala amb capacitat per a 35 persones assegudes, equipada tcnicament.
  • Promoci institucional i empresarial: El Centre d'Artesania de la C.V. posa a disposici de totes les empreses, institucions, organismes i particulars, la possibilitat de sol.licitar informaci i contacte amb empreses artesanes que personalitzen peces artesanes, per regalar en congressos, esdeveniments, dinars d'empresa, etc.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat