_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats

Exposicions temporals

Exposici 100 anys d'artesania en vidre. Vidrio Sorribes, tres generacions. 1920-2020

El Centre d'Artesania de la C.V. ha iniciat una nova lnia de treball orientada a visibilitzar les artesanies emblemtiques del nostre territori, b siga pel seu arrelament, b per la seua singularitat, per la seua importncia econmica, exclusivitat o pel seu recorregut.

Sota el lema Mostra d'Artesanies Notries, inicia un cicle d'exposicions intermitents que donaran a conixer la gran tradici artesana de la Comunitat Valenciana, font de creativitat i saber fer ms d'un centenar d'oficis artesans.

100 Anys de Vidrio Sorribes 1920-2020, inaugura aquest cicle, mostrant la trajectria d'una empresa consolidada en una de les artesanies ms impactants, el bufat i la manipulaci del vidre. La mostra recorre les diferents etapes de l'empresa des de la seua creaci en 1920 fins al moment actual, identificant mitjanant peces concretes, diferents moments importants en la seua vida empresarial.
Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion Foto de la exposicion

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat