_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

Trobada internacional txtils Rutes de la Seda

Foto de la Actividad Foto de la Actividad
Els dies 14 i 15 de mar el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana acull les sessions de treball de la "Trobada internacional d'experts en txtils, robes i accessoris de les Rutes de la Seda", organitzada per Turisme Comunitat Valenciana.

Aquesta trobada s'emmarca dins de l'objectiu de l'elaboraci d'un Atles Interactiu de la Unesco que proporcione informaci clau per a posar en valor les influncies mtues de les cultures al llarg de les rutes de la seda.

Pretn definir i discutir el contingut de les entrades de l'Atles sota el tema de tancament txtil i accessoris de l'atles. Aix, els especialistes discutiran sobre intercanvis culturals concrets i influncies mtues entorn de "Txtils, roba i accessoris".

Els temes que abordaran se centraran en les diferents tradicions i tcniques de producci txtil al llarg de la Ruta de la Seda; les influncies mtues en el disseny i confecci de peces de vestir; la seda en cerimnies, rituals i moda; especificitats culturals i intercanvis entorn de la creaci d'accessoris.

L'objectiu de l'Atles s proporcionar informaci clau que ressalte les influncies mtues de les cultures al llarg de les rutes de la seda, tenint en compte el patrimoni cultural i natural, aix com el patrimoni tangible i intangible. L'Atles es dirigir al pblic en general i utilitzar les ltimes tcniques per a posar sobre el mapa la historicitat, la diversitat i la complexitat del patrimoni de les rutes de la seda.

Entre els principals temes que s'exploraran i es posaran sobre el mapa en l'Atles estan el de vestits, vestimenta i indumentria.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat