_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

Exposici Craft Your Future

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
Craft Your Future s un projecte que est dirigit a estudiants de diferents mbits educatius, i que crea aix un enfocament transversal que permet que joves, de diferents pasos i de diferents entorns, aprenguen els uns dels altres. En segon lloc, est orientat a professors de formaci professional, ensenyaments superiors i universitats, ja que pretn millorar el desenvolupament dels mtodes i continguts d'ensenyament, enfortint el futur mn d'ocupabilitat dels seus alumnes. L'objectiu del projecte contempla la collaboraci i el foment d'aliances regionals al costat dels centres educatius (entre autoritats locals, administraci, centres culturals i d'artesania, artesans, tallers i empreses, organitzacions, etc.).

El projecte t en compte les prioritats clau de la UE, al mateix temps que s coherent amb les necessitats que els socis experimenten en la seua prctica diria. Vincula regions amb necessitats similars, per involucra a socis amb experincia especfica en els tres temes diferents: Pasos Baixos (com a experts en economia circular), Espanya (amb experincia en noves tcniques i tecnologies) i Bulgria (especialitzats en artesanies tradicionals). A ms, l'objectiu s iniciar un dileg intercultural entre els joves sobre el patrimoni cultural (representat en l'artesania i els seus oficis), les tendncies i les noves tcniques (de les quals destaquen les relacionades amb la fabricaci digital) i l'economia circular (crear entorns sostenibles), que requereixen especficament d'aqueix enfocament transnacional.

Craft your Future t com a objectius, entre altres:

- Permetre que els estudiants s'acosten i s'involucren ms amb les tradicions de la seua regi, representades en l'artesania, i les valoren.

- Assegurar que els joves tinguen el potencial, el coneixement i les competncies per a ser el canvi cap a la sostenibilitat que necessita el nostre mn.

- Educar els estudiants perqu siguen fonts d'innovaci en les empreses per a les quals treballaran.

- Iniciar la conversa intercultural i l'intercanvi entre joves sobre el patrimoni cultural (artesanies tradicionals), les tendncies i les noves tcniques, i l'economia circular.

- Preservar el patrimoni mitjanant l's de la cultura com a motor d'innovaci creativa.

- Crear ponts entre generacions. Els joves entendran millor la generaci ms major, en conixer-los a travs dels seus coneixements (com el de les artesanies) i viceversa.

El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, acull la reuni de socis del projecte Craft Your Future, finanat per la Uni Europea a travs del programa K2 Erasmus+ en la qual participen com a socis:

Friesland College
Learning Hub Friesland Foundation
Stichting House of Design
The Fabric Association
NGPI "Tryavna School"
Oceanonaranja
Universitat Politcnica de Valncia

El dia 4 d'abril s'inaugurar una exposici del treball desenvolupat entre estudiants i artesans de les regions de Frisland, Gabrovo i Comunitat Valenciana, i el divendres 5 d'Abril es realitzar la reuni de socis en les installacions del Centre, durant aquests Dies Europeus de l'Artesania.

Des de fa set anys, el Centre d'Artesania i la Universitat Politcnica de Valncia, collaboren en diferents activitats emmarcades per conveni entre totes dues institucions, fruit de les quals es dna suport a aquesta iniciativa. A ms, la labor de la Universitat Politcnica de Valncia en favor de l'artesania, li va ser reconeguda en ser finalista dels Premis Nacionals d'Artesania 2013

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat