_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

Exposici treballs CIPFP Ciutat de l'Aprenent. Del 18 al 20 de juny

Foto de la Actividad
El 18 de juny, a les 19h, tindr lloc, en la sala d'actes del Centre d'Artesania, la inauguraci d'aquesta exposici composta per una selecci de vestits elaborats per les alumnes de confecci, patronatge i vestuari a mida en el CIPFP Ciutat de l'Aprenent.

Organitzat pel Departament Txtil, es presenta una mostra de peces confeccionades en el taller, entre les quals es trobaran:

19 vestits d'inspiraci grega, elaborats ntegrament en un dia de treball, modalitat concurs i per parelles per a incentivar el treball en equip, subvencionat com a projecte d'investigaci per la Generalitat Valenciana.
1 vestit de recreaci histrica, uniforme del personatge Diego de Lle, 1833, cedit a la Sala Histrica de la Gurdia Real Espanyola (El Pardo), per a la seua exposici permanent, i premiat a nivell nacional com a projecte d'investigaci en FP elaborat per dues alumnes i la seua tutora.
Selecci de peces dels projectes fi de cicle de vestuari i patronatge, entre les quals hi ha un ventall variat entre models de Cosplay, Bollywood, Infantil, Hssar de Maria Luisa,...

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat