_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

Convocada la sisena edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana convoca la sisena edici dels Premis Artesania Comunitat Valenciana a fi dincentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible, ladaptaci a les tendncies del mercat, aix com de premiar el saber fer dels artesans de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

Aix, el premi Artesania Comunitat Valenciana t com a objecte guardonar el conjunt duna obra consolidada desenvolupada pel seu autor o per la seua autora amb criteris doriginalitat i singularitat, i inspirada en el seu saber fer.

El premio Tradici reconeix les obres desenvolupades pel seu autor o per la seua autora amb criteris doriginalitat i singularitat, i inspirades en el seu saber fer.

El premi Avantguarda t com a objecte guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de lptica funcional i formal, i desenvolupades pel seu autor amb criteris de singularitat i originalitat.

El premi Innova suposa reconixer i incentivar els artesans i les empreses artesanes del sector agroalimentari que desenvolupen productes originals, singulars i innovadors des de lptica material, formal o de procs, prpies del seu ofici.

Per la seua part, el premi Comunica t com a objecte reconixer la contribuci de les entitats candidates a la posada en valor de l'artesania i els productes artesans mitjanant el desenvolupament d'accions o campanyes publicitries o promocionals especfiques,

El premi Nous Talents t com a objecte reconixer el talent aplicat als projectes artesans ms viables de les universitats i escoles dart i disseny pbliques de la Comunitat Valenciana.

Finalment, el premi Dona Artesana t com a objectiu principal incentivar i posar en valor el paper creixent i la importncia que possex el treball de la dona en el conjunt de lactivitat artesana, mitjanant aquest singular reconeixement de les iniciatives emprenedores desenvolupades per les professionals artesanes.


Dotats amb 2.000 euros per categoria (excepte la categoria Comunica), el termini de presentaci de sollicituds finalitza el 21 doctubre de 2019.


Documents adjunts:
Bases Premios Artesana Comunitat Valenciana 2019
Bases Premis Artesana Comunitat Valenciana 2019

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat