_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

II Mostra de Turisme Comunitat Valenciana. 19 i 20 octubre

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana organitza tallers demostratius dins de les activitats programades en la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. La cita se celebra els dies 19 i 20 d'octubre a la Ciutat de les Arts i les Cincies.

Un total de 17 artesanes i artesans exhibeixen en viu el seu procs de treball durant el cap de setmana. Els visitants podran veure en directe oficis tan diferents com la realitzaci de peces d'orfebreria, la fabricaci de "ninots" fallers, el gravat en vidre, aix com tasts de cerveses artesanes, entre altres.

La mostra s una oportunitat per a difondre el valor afegit que tenen els productes artesans. Els tallers d'artesania en viu sn una forma adequada de conscienciar el visitant del treball i la dedicaci que hi ha darrere de cada producte fet a m. Amb aquesta finalitat, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana va llanar una convocatria per a l'assignaci dels tallers a artesans de la Comunitat que disposen de la certificaci DQA - Document de Qualificaci Artesana-

La II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana, organitzada per la Generalitat, inclou activitats per a visitants de totes les edats amb una gran quantitat de propostes per a conixer els llocs i els costums de tots els racons del territori valenci.

L'esdeveniment s d'entrada gratuta i es pot visitar el dissabte 19 d'octubre d'11.00 hores a 20.00 hores i el diumenge 20 d'octubre de 10.00 hores a 19.00 hores.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat