_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Notcies

Fira La Prgola 2019 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana. 18, 19 i 20 d'octubre

Foto de la Actividad
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana dona suport a la III Fira d'Artesania la Prgola que se celebra aquest cap de semana al recinte municipal "La Prgola" de Castell, mitjanant l'organitzaci de tallers demostratius que oferiran als assistents una mostra dels oficis tradicionals valencians.

Aquest certamen, organitzat per l'Associaci Provincial d'Artesans de Castell (APAC) juntament amb l'Ajuntament de la ciutat, s una oportunitat per a difondre el valor afegit que tenen els productes artesans. Aix, els tallers d'artesania en viu sn una forma adequada de conscienciar el visitant del treball i dedicaci que hi ha darrere de cada producte fet a m.

Amb aquesta finalitat, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana va llanar una convocatria per a l'assignaci dels tallers a artesans de tota la Comunitat que disposen de la certificaci DQA (Document de Qualificaci Artesana). La mostra resultant s un total de 24 tallers representatius dels diferents oficis del territori valenci. Entre aquests, els visitants podran presenciar l'elaboraci en directe de txtils amb teler i tcniques preindustrials, vidre bufat i confecci de vidrieres, etc..

Tamb hi haur lloc per als complements, com la bijuteria en plata, tallers d'enquadernaci i restauraci de reixeta, talla en fusta aix com de terrisseria tradicional. Pel que respecta a l'mbit gastronmic, les cerveses artesanes prenen el protagonisme amb tasts de diferents cerveseres qualificades de la Comunitat, aix com altres tallers centrats en l'elaboraci de xocolate a la pedra i ametles garapinyades.

El Centre d'Artesania collabora de forma activa amb l'Associaci Provincial d'Artesans de Castell (APAC), organitzaci de carcter multisectorial que defensa els interessos dels artesans a les comarques castellonenques, per a dinamitzar els dies de fira i defensar l'artesania com a segell de qualitat, autenticitat i treball.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat