_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Convocatria tallers Centre d'Artesania a la Fira Arteval 2020 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana

Foto de la Actividad
Enguany, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana tindr un estand per a fer tallers demostratius, des del 7 de desembre fins al 6 de gener (ambds inclosos), a la Fira Arteval 2020 Mostra dArtesania de la Comunitat Valenciana, que es desenvolupar a la plaa de l'Ajuntament de Valncia.

Les circumstncies generades per la pandmia impedeixen desenvolupar els tallers a l'interior de l'edifici del Centre d'Artesania, per la qual cosa hem treballat perqu aquesta activitat de carcter participatiu i d'exhibici, que permet acostar l'artesania de la Comunitat al pblic en general, puga continuar realitzant-se, grcies a la collaboraci dArteval i de l'Ajuntament de Valncia.

Aix, el Centre d'Artesania ofereix als artesans i les artesanes de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats. Per a aix, es comptar amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Ats que hi ha places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci daquests atendr criteris de varietat, domicili, participaci a la Fira Arteval, ordre de recepci de sollicituds, aix com la presentaci per part de la persona sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2020.

Les persones interessades podeu omplir el formulari adjunt i enviar les vostres propostes a ladrea electrnica info@centroartesaniacv.com, abans del 3 de desembre.
Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat