_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Exposici "Disseny al plat" - Celler Proava

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
Amb motiu dels dies Europeus de l'Artesania, El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana va traslladar la seua exposici itinerant Disseny al Plat al Celler del S.XIII on se situa la seu de PROAVA.

Aquesta exposici, realitzada en collaboraci amb l'Associaci de Dissenyadors de la Comunitat Valenciana, pretn ressaltar la importncia del disseny en l'art culinari i els espais gastronmics, presentant peces niques elaborades per artesans de diferents oficis amb diversos materials i tcniques artesanals, dissenyades expressament per a ser presentades en la taula, que ressalten l'excellncia de la nostra gastronomia.

Cal destacar la coincidncia temporal d'aquesta exposici amb el Festin Valncia, festival d'art i gastronomia, d'mplia repercussi ciutadana, que hi va propiciar la visita de pblic interessat en la gastronomia, l'art, la cultura i el disseny, aix com de professionals de l'hostaleria que poden ser demandants d'aquesta mena de productes.

Tamb, en collaboraci amb AVEC, es va aprofitar la celebraci d'aquesta exposici per a promocionar els plats artesanals elaborats pels membres d'aquesta Associaci.

La ubicaci de l'exposici, en el lloc que va ocupar un antic celler del segle XIII i actualment seu de PROAVA, est ntimament lligada a la labor que realitza aquesta associaci en favor de la difusi de la qualitat agroalimentria de la CV, tan arrelada al producte artes. Per aix, des de PROAVA s'ofereix als visitants de l'exposici que aix ho desitgen, un maridatge amb productes artesans acreditats pel segell DQA acompanyats dels millors vins de la Comunitat Valenciana premiats en el Concurs oficial de vins que organitza aquesta associaci.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat