_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Dies Europeus de l'Artesania 2024

Foto de la Actividad
Els Dies Europeus de l'Artesania, organitzats per la Fundaci EOI-Fundesarte, juntament amb Oficioyarte - Organizacin de los Artesanos de Espaa, i en els quals tamb participa el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, se celebraran del 2 al 7 d'abril de 2024.

Es tracta d'una acci en la qual participen diferents pasos europeus de manera simultnia, en el marc dels quals s'acullen tot tipus d'activitats gratutes que acostaran a visitants i curiosos de totes les edats a l'esfera de la creaci artesanal. Fires, jornades de portes obertes en tallers o en el nvol, demostracions en directe, exposicions presencials o virtuals, conferncies, etc. tant en format presencial, respectant totes les mesures de protecci, com en format virtual o tots dos alhora.

L'objectiu d'aquesta acci s acostar al pblic el mn del patrimoni i de la creaci, mitjanant una oferta d'activitats entorn del sector de l'artesania per a totes les edats, aix com tractar de consolidar aquest esdeveniment com a festa europea de les arts i els oficis, i sumar cada any ms pasos a aquesta iniciativa.

En aquest sentit, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana acollir durant aquests dies diferents activitats, exposicions i tallers d'aforament limitat.

La programaci completa dels Dies Europeus de l'Artesania pot consultar-se en el web www.diasdelaartesania.es, on els artesans i institucions poden proposar les seues activitats.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat