_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats /

Tramitaci Telemtica DQA

Foto de la Actividad
Una forma nova de realitzar els trmits amb el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana

El Consorci de Gesti del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana acosta l'administraci electrnica amb esta nova forma de realitzar els trmits amb l'entitat, relacionats amb l'obtenci i renovaci del Document de Qualificaci Artesana, i per a la qual cosa noms cal un navegador i estar en possessi d'un certificat de firma electrnica.

El Registre Electrnic permet la gesti per Internet de trmits que fins al moment noms podien ser realitzats a travs de registres presencials. Aix, els interessats poden fer arribar al Centre d'Artesania documents des del seu ordinador a travs de la seu electrnica de l'entitat accessible en www.centroartesaniacv.com.

En cada trmit, l'usuari pot descarregar prviament una carpeta .zip amb els impresos associats al trmit, els quals cal omplir i incloure en ells la seua firma digital. El procediment de firma electrnica pot realitzar-lo mitjanant eines gratutes (VALIDe, Acrobat Reader, etc.). Estos documents degudament omplits i firmats electrnicament sn els que cal annexar a la seua sollicitud.

De la mateixa manera, el sistema genera al final de la tramitaci un justificant d'entrega pel qual l'usuari t la certesa que la seua sollicitud ha estat rebuda a l'entitat. Per a aix noms es requereix l's d'un navegador i estar en possessi del certificat de firma electrnica. Els certificats admesos actualment pel sistema sn el Dni electrnic i el certificat d'usuari ems per la Fbrica nacional de Moneda i Timbre, aix com els certificats emesos per l'Agncia de Tecnologia i Certificaci Electrnica - ACCV de la Generalitat.

El Registre Electrnic li dna accs al Registre d'Entrada del Centre d'Artesania per als segents trmits administratius encomanats a esta entitat i que tamb permeten presentaci telemtica:

- Sollicitud Nou DQA Artes Individual (clique ac)

- Sollicitud Nou DQA Indstria Artesana (clique ac)

- Sollicitud Renovaci DQA Artes Individual (clique ac)

- Sollicitud Renovaci DQA Indstria Artesana (clique ac)

- Presentaci Instncia General (Tramitaci electrnica amb certificat digital)


>Procediment alternatiu: Seu Electrnica Generalitat Valenciana


Documents adjunts:
Manual d'Usuari del Registre Electrnic

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat