_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Activitats / Xarxa Ibrica de Centres d'Artesania

Xarxa Ibrica de Centres d'Artesania

Foto de la Actividad Foto de la Actividad Foto de la Actividad
L'artesania s un sector en evoluci amb caracterstiques molt particulars en cadascuna de les nostres comunitats autnomes, per que alhora s'enfronta als mateixos reptes globals.

L'augment dels centres dedicats a la formaci, comercialitzaci, promoci i difusi de l'artesania ha configurat un mapa de ms d'una trentena de Centres a la pennsula ibrica, que compten amb limitats canals de comunicaci entre ells per difondre les seves actuacions o aprofitar recursos que puguen ser comuns.

No podem obviar que els Centres d'Artesania ja tenen protagonisme a l'hora d'abordar els nous reptes que es plantegen al sector i que sn, entre d'altres, la modernitzaci en la gesti i l's de les noves tecnologies, la identificaci dels nous mercats per al sector, la formaci contnua, les certificacions professionals ... i totes aquelles accions que permeten recuperar el pols d'una activitat, que a ms del seu pes cultural, suposa una important realitat econmica i comercial del nostre pas.

En aquest context i donats els xits de col.laboraci entre les nostres entitats en les dos trobades realitzades fins al moment, els Centres presents en totes dues trobades s'han proposat crear unaXarxa Ibrica de Centres d'Artesania; l'objectiu d'aquesta xarxa s crear un espai de comunicaci entre tots els centres que intervenen amb el sector artes a les diferents comunitats autnomes, per convenir estratgies d'actuaci conjunta en el sector de l'artesania i compartir bones prctiques.

En el marc d'aquesta xarxa es programaran trobades anuals en qu es tractaran temes d'inters per al sector, com la recent trobada celebrada a Valncia, el 3 i 4 de desembre de 2009.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat