_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Mximo Buch inaugura l'exposici Essncia al Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana

18.09.2012

Foto de la Noticia
La mostra inaugurar l'espai expositiu-comercial que acollir la futura botiga d'artesania del centre

El conseller d'Economia, Indstria i Comer, Mximo Buch Torralva, va inaugurar el passat 19 de setembre, l'exposici Essncia by Sanserif Creatius, una mostra que reinventa els materials i tcniques tradicionals per donar noves respostes a sectors com l'hostaleria, la decoraci, l'art o les noves tecnologies.

L'acte, que tindr lloc a la sala de conferncies del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, comptar amb la presncia de la directora-gerent del Centre, Cristina Cabrelles, i la dissenyadora i comissria de la mostra, Ana Yago. Posteriorment, el conseller d'Economia, Indstria i Comer inaugurar el nou espai expositiu-comercial a l'accs principal de l'edifici.

Aix, el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana acollir fins al 9 de novembre esta exposici monogrfica que reuneix la collaboraci dels dissenyadors valencians Sanserif Creatius amb una dotzena d'artesans de tota la Comunitat, amb l'objectiu de recuperar tcniques tradicionals i oficis artesans per donar resposta a les noves necessitats de la tecnologia, la societat i la cultura.

Este projecte, el qual ha rebut el suport de la direcci general de Comer i Consum de la Generalitat Valenciana, parteix dels materials usats pels artesans com a pedra angular per a configurar noves propostes que briguen el mercat per sectors i/o oficis tradicionals estancats, replantejant el seu s i acostant-lo a l'art, l'hostaleria i la decoraci.


El vi com a eix

La mostra s'ha articulat en relaci amb els vins de la Comunitat Valenciana, un dels productes amb major volum d'exportaci i presncia internacional, per aportar noves idees que reforcen la seua presncia, la complementen i/o convisquen amb ells en els espais pblics i privats.

Un projecte impulsat per estos dissenyadors valencians en collaboraci amb artesans de la Comunitat Valenciana, en el qual han participat: Lladr, La Mediterrnea, Rafael Catal, el Gremi de Mestres Sucrers, Xada Designs, J. Sorribes Vidrio, Artespart, Calat Artes Torres, Vila Hermanos Cerera, Marif Navarro, Beign Toys, Carton disseny, Platart, Eduardo Peris, Mn Hostelera, Ecovidrio, RTVV, Bodegas Vicente Ganda, Bodegas Murviedro, la Direcci General de Comer i Consum de la Generalitat Valenciana, el Consell Regulador Denominaci d'Origen Utiel-Requena i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat