_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Vols realitzar un taller demostratiu en la VII Setmana de l'Artesania de la Comunitat Valenciana?

30.10.2014

Foto de la Noticia
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana celebrar del 24 al 30 de novembre, a les seues installacions, la VII Setmana de l'Artesania de la Comunitat Valenciana. El carcter participatiu i d'exhibici de la majoria de les activitats plantejades permetr acostar l'artesania de la Comunitat al pblic en general, i permetr igualment a les empreses artesanes de la nostra Comunitat que aix ho desitgen la participaci en les jornades dirigides a professionals del sector que, dins el marc d'este esdeveniment, s'hi realitzaran en collaboraci amb altres entitats.

Aix, entre les activitats previstes per a esta VII Setmana de l'Artesania, el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius, comptant per a aix amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Tots aquells interessats poden omplir el formulari adjunt i enviar les seues propostes al n de fax 963944491, o al correu electrnic info@centroartesaniacv.com, abans del prxim 17 de novembre (SUBJECTE A DISPONIBILITAT, PLACES LIMITADES).

Formulari de sollicitud

Documents adjunts:
Formulari de sollicitud

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA