_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Vols realitzar un taller demostratiu en la Fira La Prgola 2018 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana?

21.09.2018

Foto de la Noticia
El recinte municipal "La Prgola" de Castell acollir de l'11 al 14 d'octubre aquesta fira d'artesania, organitzada per l'Associaci Provincial d'Artesans de Castell - APAC, amb la collaboraci de l'Ajuntament de Castell, la Generalitat Valenciana, i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

En aquesta segona edici, el Centre d'Artesania collabora novament oferint als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.
Donada l'existncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci dels mateixos atendr criteris de: participaci amb estand en la Fira La Prgola 2018, presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2018, varietat, domicili i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots aquells interessats poden emplenar el formulari adjunt i manar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o al correu electrnic info@centroartesaniacv.com fins dijous 4 d'octubre de 2018.

Formulari de sollicitud

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat