_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Convocatria tallers demostratius a la Fira EXPOFIESTA 2019

12.09.2019

Foto de la Noticia
Els prxims dies 8,9 i 10 de novembre, amb motiu de la 26 edici de la Fira Nacional de les Festes Populars, EXPOFIESTA, organitzada per Instituci Firal Alacantina (IFA), el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat que realitzen alguna activitat relacionada amb les festes de la Comunitat Valenciana la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa l'existncia de places molt limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci d'aquests atendr criteris de: presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019, correspondncia de l'ofici amb el propsit del certamen firal, participaci amb estand, varietat, domicili, l'adhesi al Programa de Promoci Activa de l'Artesania desenvolupat pel Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana, i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots els interessats poden omplir el formulari adjunt i enviar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o a l'adrea electrnica info@centroartesaniacv.com fins al dijous 3 d'octubre de 2019.

Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat