_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Convocatria tallers demostratius a la Fira La Prgola 2019

12.09.2019

Foto de la Noticia
El recinte municipal "La Prgola" de Castell acollir del 18 al 20 d'octubre aquesta fira d'artesania, organitzada per l'Associaci Provincial d'Artesans de Castell - APAC, amb la collaboraci de l'Ajuntament de Castell, la Generalitat Valenciana, i el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana.

En aquesta tercera edici, el Centre d'Artesania collabora novament oferint als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats perqu puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.
Atesa l'existncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci d'aquestos atendr criteris de: participaci amb estand a la Fira La Prgola 2019, presentaci per part del sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019, varietat, domicili i l'ordre de recepci del formulari de sollicitud.

Tots els interessats poden omplir el formulari adjunt i enviar les seues propostes al nm. de fax 963944491, o a l'adrea electrnica info@centroartesaniacv.com fins al dijous 3 d'octubre de 2019.


Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat