_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

El Centre d'Artesania entrega els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en la seua sisena edici

12.12.2019

Foto de la Noticia
- Els premis reconeixen les artesanes i els artesans i la tasca de les seues empreses en set modalitats diferents
- El lliurament s'emmarca dins de la Setmana Artesana 2019 que ofereix ms de 50 tallers demostratius i exposicions gratutes

El conseller d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, Rafa Climent, ha entregat els Premis Artesania Comunitat Valenciana 2019 en reconeixement a les artesanes i els artesans i les seues empreses en set modalitats diferents.

L'acte coincideix amb l'inici de la Setmana Artesana 2019, que ompli el Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana d'activitat amb exposicions, tallers demostratius i tastos del 12 al 15 de desembre.

Climent ha valorat que "la importncia de l'artesania no radica noms en el seu valor cultural i artstic sin que s un sector consolidat de l'economia que aposta per la qualitat, la innovaci, la cooperaci i les noves tecnologies". En aquest sentit, el conseller d'Economia Sostenible ha manifestat que "la conselleria continuar donant tot el seu suport per a prestigiar i visibilitzar al sector artes, fomentant la competitivitat i promocionant el seu valor afegit."

A l'acte tamb han assistit la directora general de Comer, Consum i Artesania, Rosa Ana Segu, i el sotssecretari de la Conselleria d'Economia Sostenible, Natxo Costa.

Els guanyadors dels VI Premis Artesania Comunitat Valenciana han sigut els segents: Arturo Mora Benavent s el guanyador del Premi Tradici. El Premi Avantguarda ha sigut per a Elisabet Moreno Zapata. El Premi Innova ha sigut per a l'empresa Althaia Artesana SL. Per part seua, l'Escola d'*Art i Superior de Cermica de Manises ha sigut reconeguda amb el Premi Comunica. El Premi Nous Talents s per a Sara Isabel Mas. Mara del Puig Vicente-Articultura de la Terra Coop, V. s la guanyadora del Premi Dona Artesana. Guitarres Raimundo SA ha obtingut el reconeixement del Premi Artesania Comunitat Valenciana.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat