_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Lletres rescatades de rtols publicitaris adquireixen una segona vida solidria

30.01.2020

Foto de la Noticia
Qu succeeix amb les lletres dels rtols publicitaris quan compleixen la seua fi? Una iniciativa privada ha volgut que aquestes peces publicitries tinguen una segona oportunitat, alhora que contribueixen a l'economia circular i es converteixen en art amb una fi solidria. Aix naix l'exposici Lletres rescatades per a escriure la sostenibilitat que el divendres 31 de gener a les 19 hores veur la llum en Centre Matilde Salvador d'Aldaia.

Lletres rescatades..., s el treball de recuperaci i conversi en art de centenars de peces tipogrfiques realitzat per Sergio Paredes i Teresa Calvo, responsables de l'exposici i propietaris de Rotulosvalencia.com. Lletres corpries de restaurants, hotels i desenes d'empreses que van complir el seu objectiu i que tenien un final als parcs de gesti de residus. Un final dur desprs d'anys de lluentor i admiraci que grcies a aquesta exposici ser evitat per a acabar convertint-se en peces de colleccionistes i en obres d'art.

Amb un clar missatge, la sostenibilitat i el reciclatge, desenes d'obres d'art, totes elles a la venda estaran exposades del 31 de gener al 18 de febrer al Centre Matilde Salvador d'Aldaia. La recaptaci per la venda d'aquestes obres, que oscillaran entre els 80 i 100 euros per composici i de 3 a 20 euros per lletra solta, anir integra a l'associaci Kabem Tots.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat