_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Ja es poden registrar activitats per als Dies Europeus de l'Artesania - SUSPESES FINS A UNA ALTRA DATA

14.02.2020

Foto de la Noticia
DAVANT L'ACTUAL SITUACI D'EMERGNCIA SANITRIA QUEDEN SUSPESES, FINS A UNA ALTRA DATA, LES ACTIVITATS DELS DIES EUROPEUS DE L'ARTESANIA, QUE TENIEN PREVIST CELEBRAR-SE DEL 13 AL 19 D'ABRIL.

Per nov any consecutiu se celebraran a Espanya els Dies Europeus de l'Artesania. Del 13 al 19 d'abril, activitats gratutes acostaran a visitants i curiosos de totes les edats a l'esfera de la creaci artesanal. Fires, jornades de portes obertes en tallers, demostracions en directe, exposicions, activitats infantils, etc. Una setmana entorn de l'artesania, en la qual es convida a participar a artistes que desitgen mostrar les seues creacions i compartir els seus procediments de treball amb el pblic.

El termini d'inscripci d'activitats per a artesans i institucions pbliques i privades ja est obert en la web www.diasdelaartesania.es, on s'anir actualitzant progressivament el programa d'activitats proposades.

L'objectiu d'aquestes jornades s acostar al pblic els secrets del treball de lutiers, joiers, ceramistes, randers, ferrers, teixidors i tot tipus d'oficis artesans, per a difondre la seua enorme riquesa i singularitat. A Europa se celebra en 19 pasos: Alemanya, ustria, Blgica, Bulgria, Crocia, Frana, Grcia, Hongria, Irlanda, Itlia, Letnia, Litunia, Pasos Baixos, Polnia, Portugal, Regne Unit, Romania i Sussa.

En l'anterior edici a Espanya es van dur a terme un total de 326 activitats de diferent tipus, com ara jornades de portes obertes (tallers artesans, associacions, espais de treball, etc.), demostracions d'oficis, tallers prctics per a xiquets i adults, exposicions, jornades, aix com activitats de comunicaci del sector.

La iniciativa la promou l'Escola d'Organitzaci Industrial (EOI), fundaci pblica i primera escola de negocis d'Espanya, i la seua rea de promoci de l'artesania, Fundesarte al costat d'Oficio y Arte, Organitzaci dels Artesans d'Espanya.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat