_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Notcies

Decret 44/2020, de 3 dabril, del Consell, daprovaci de les bases reguladores de concessi directa dajudes urgents a persones treballadores en rgim dautnom afectades per la Covid-19.

06.04.2020

Foto de la Noticia Foto de la Noticia
L'objecte d'aquest decret s aprovar les bases que regulen la concessi d'ajudes a les persones treballadores autnomes de la Comunitat Valenciana, inclosos els socis de cooperatives de treball associat, per a compensar la disminuci d'ingressos derivada de la declaraci de l'estat d'alarma.

El termini per a la presentaci de sollicituds s'iniciar a les 09.00 hores del dia 8 d'abril de 2020 i finalitzar a les 09.00 hores del dia 4 de maig de 2020. La sollicitud es presentar de manera telemtica en la seu electrnica de la Generalitat Valenciana (https://sede.gva.es), a travs del procediment habilitat a aquest efecte i denominat EAUCOV 2020 Ajuda extraordinria a persones treballadores autnomes Covid-19.

En la pgina web de LABORA (http://www.labora.gva.es/es/ciutadania/busque-ajudes-subvencions/ajudes-foment-de-l-ocupacio) estar disponible la informaci i documentaci de la convocatria i s'habilitar l'accs a la seu electrnica per a formular la sollicitud.

El criteri per a la concessi de la subvenci, fins a esgotar el crdit disponible, ser el del moment de la presentaci de la sollicitud. A aquest efecte, no es considerar presentada una sollicitud fins que s'aporte tota la documentaci requerida.

Ms informaci

Documents adjunts:
Preguntes freqents

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat