_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Notcies

Aparador virtual de la Comunitat Valenciana

15.04.2020

Foto de la Noticia
La Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors productius, Comer i Treball ha posat en marxa aquest programa de suport per a impulsar les vendes del comer de proximitat durant la crisi de la COVID-19, en coordinaci amb la Xarxa d'Agncies per al foment de la Innovaci Comercial (Xarxa Afic), i que ha incorporat ja els primers set municipis.

A travs de la recopilaci de dades, es pretn oferir a la ciutadania informaci sobre la relaci de botigues obertes, el model de compra, si s per telfon o per Internet, les caracterstiques del servei oferit, aix com si hi ha disponibilitat d'enviament a domicili o de recollida a la botiga, horaris, dades de contacte, promocions, etc.

Tota aquesta informaci es reflecteix en el denominat 'Aparador Virtual de la Comunitat Valenciana' (consultar ac), on els comeros estan classificats per activitat comercial i apareixen en la secci 'Comeros amb servei especial durant la crisi del COVID-19'. Tamb els ajuntaments estan publicant tota aquesta informaci en els seus respectius directoris comercials municipals.
Durant els prxims dies, est previst que s'incorporen ms municipis.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat