_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

RETAIL future 2020

29.10.2020

Foto de la Noticia
La tercera edici d'aquest frum, pioner a la Comunitat Valenciana, se celebra els dies 26 i 27 de novembre amb un objectiu molt clar: donar claus i eines al xicotet comer i l'artesania per a abordar la profunda transformaci a la qual han de fer front.

Els elements bsics del xicotet comer com l'atenci personal, la proximitat i la confiana estan sent afectats per la situaci excepcional i requereixen de nous enfocaments. En RETAIL future es debatr sobre aspectes del comer minorista i l'artesania que han d'adaptar-se a aquest nou escenari per a continuar sent competitius sense perdre la seua essncia. Conixer el context econmic, generar negocis flexibles, mostrar iniciatives que s'han adaptat als canvis, donar a conixer estratgies que enforteixen el punt de venda fsic, reconixer el valor del disseny com a eina diferenciadora i assimilar les noves necessitats dels consumidors, sn algunes de les qestions que centraran el debat els dos dies de frum.

L'accs al frum RETAIL future el 26 i 27 de novembre ser possible nicament mitjanant registre en la web www.retailfuture.es .

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat