_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Premis Artesania Comunitat Valenciana 2020

25.11.2020

Foto de la Noticia
Aquests Premis, convocats pel Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana tenen per finalitat incentivar la creaci artesanal, la innovaci, el comproms amb un desenvolupament sostenible, l'adaptaci a les tendncies del mercat, i premiar el saber fer dels artesans i artesanes de la Comunitat Valenciana, a travs del seu reconeixement social i empresarial.

En aquesta ocasi, shan presentat ms de 90 candidatures en total per a alguna o algunes de les 7 categories convocades: Artesania Comunitat Valenciana; Tradici; Avantguarda; Innova; Imatge; Nous Talents i Dona Artesana.

Desprs de la deliberaci del Jurat, composat per persones de reconegut prestigi en lmbit de lartesania, el Conseller dEconomia Sostenible, Sectors Productius, Comer i Treball, ha donat hui a coneixer el nom de les empreses guanyadores.

Aix, el Premi Artesania Comunitat Valenciana que t per objecte guardonar la globalitat d'una trajectria empresarial, del seu saber fer, i la capacitat del conjunt de la seua obra i de les seues iniciatives per a transmetre els valors positius i diferenciats de l'artesania ha recaigut en lempresa Artesana en Vidrio J. Sorribes, S.L.U.

El Premi Tradici que t per finalitat guardonar les obres desenvolupades pel seu autor amb criteris d'originalitat i singularitat, i inspirades en el seu saber fer ha recaigut en lempresa Pir Orfebres S.L.

El Premi Avantguarda amb el propsit de guardonar les obres caracteritzades pel seu alt valor creatiu i el seu esperit innovador des de l'ptica funcional i formal ha sigut per a Simone Simons.

Per altra part, el Premi Innova, especficament destinat per a empreses artesanes del sector agroalimentari i que t per objecte reconixer i incentivar les empreses artesanes daquest sector que desenvolupen productes originals, singulars i innovadors des de l'ptica material, formal o de procs, prpies del seu ofici ha sigut per a Brew&Spirits S.L..

El Premi Imatge t per objecte reconixer l'esfor realitzat per les empreses artesanes per a aconseguir una imatge de marca artesana reconeguda i valorada pels mercats, considerant aspectes de construcci, concepte, presncia, comunicaci i mrqueting. En aquesta ocasi el premi ha sigut per a Althaia Artesana S.L.

Per altra part, el Premi Nous Talents, que es concedeix amb la finalitat de reconixer el talent aplicat als projectes artesans ms viables de les universitats i escoles d'art i disseny de la Comunitat Valenciana ha sigut per a Gemma Herrero Valls, de la Universitat Politcnica de Valncia.

Finalment, el Premi Dona Artesana destinat a reconixer un projecte empresarial pilotat per una dona, aix com incentivar i posar en valor el paper creixent i la importncia que t el treball de la dona en el conjunt de l'activitat artesana, ha sigut per a Vernica Palomares Langa.

Tots els projectes finalistes, junt amb els guanyadors de cada categoria, formaran part duna exposici al Centre dArtesania, que es podr visitar a partir del dia 27 de novembre.

Des del Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana traslladem la nostra ms sincera enhorabona a tots els guardonats i guardonades en aquesta setena edici.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat