_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Botiga de les Joves Joieres

16.12.2020

Foto de la Noticia
Del dimarts 16 al dijous 18 de desembre se celebrar, com tots els anys, La Botiga de les Joves Joieres. Durant aquests tres dies, podrem visitar la mostra i contemplar les peces dissenyades en els tallers de l'EASD Valncia, seu de Vivers, pels alumnes del Grau en Joieria i Objecte i del CFGS Joieria Artstica. Enguany, a causa de l'actual situaci COVID-19, l'habitual ubicaci de la botiga, a la sala Velluters, es trasllada a la plaa Viriato, on es garanteixen totes les mesures sanitries exigides.

Msica, desfilada i premis.
Entre les activitats previstes per a aquesta edici comptarem amb; msica en directe, desfilada de moda i joieria en la qual es mostraran dissenys fruit de la collaboraci de les especialitats de Joieria i Disseny de Moda i el lliurament dels Premis Joves Joiers pensats per a estimular la creativitat dels joiers novells.

En la seua segona edici dels premis, el jurat encarregat de concedir els guardons est format pels professionals Azahara Santoro -alumna diplomada en joieria-, Bea Ruiz Joyas Pedramar i Merche Navarro Eleka-. L'acte de lliurament de premis tindr lloc el dijous 18 de desembre, a les 19.00 h.

Participants Patricia Antonella Babilani, Bondita Ana Chueca, Edwin Alvarez Suconota, ANABENA, Mara Candela, Belen Campos Fernndez, Mar Camarena Faus, Mnica Cano Cervera, ngela Colomer, Marina Coso Garca, Mara Cortez Salcedo, Carlota de Paz, Marta Fenollar, Marc Ferrer Cunyat, Sheila Gadea, Julio Jose Gil, Clara Gil, Tamara Rosalia Gonzlez, Glenny Lantigua, Mar Lluch Rivera, Tatiana Mazaeva, Esperanza Pascual Fonollosa, Iris Prez Lopez, Clara Ros Huesca, Ral Ros Gallart, Alejandro Salazar, Lucia Sez Castells, Mamen Sancho Barquero, Jazmin Schoeps Marigil, Cindy Valencia, Candil, Pilar Viedma Gil de Vergara, Sugerly Vizcaino y Laura Zamora Martn.


Del 16 al 18 de desembre de 2020
Horari ininterromput de 10.00 a 20.00 h
Plaa Viriato (davant de l'EASD Valncia)
16 desembre: 18 h inauguraci oficial amb DJ.
18 desembre: 17.30 h desfilada de moda i joieria.
18 desembre: 19.00 h lliurament Premis Joves Joiers.

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat