_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Convocatria tallers Centre d'Artesania a la Fira d'Artesania de Primavera 2022 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana

08.04.2022

Foto de la Noticia
Del 29 d'abril al 15 de maig ARTEVAL Associaci d'Artesans Valencians organitza la 2a Edici de la Fira dArtesania de Primavera, que tindr lloc a la plaa de l'Ajuntament de Valncia. El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana collabora en aquest certamen oferint als artesans i les artesanes de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats. Per a aix comptar amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa l'existncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci d'aquests atendr criteris de varietat, domicili, participaci en la Fira Primavera 2022, ordre de recepci de sollicituds, aix com la presentaci per part de la persona sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2021, o la seua participaci en els Dies Europeus d'Artesania.

Les persones interessades poden emplenar el formulari adjunt i trametre les seues propostes per correu electrnic, a l'adrea info@centroartesaniacv.com, abans del prxim 25 d'abril.

Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat