_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Convocatria tallers Centre d'Artesania a la Fira Arteval 2022 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana

24.11.2022

Foto de la Noticia
Des de finals de novembre al comenament de gener de 2023 ARTEVAL Associaci d'Artesans Valencians organitza la Fira Arteval 2021, que tindr lloc a la Plaa de la Reina de Valncia. El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana collabora en aquest certamen i ofereix als artesans i a les artesanes de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers demostratius remunerats en jornades habilitades. Per a aix comptar amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa l'existncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci d'aquests atendr criteris de varietat, domicili, participaci en la Fira Arteval 2022, ordre de recepci de sollicituds, aix com la presentaci per part de la persona sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2022.

Les persones interessades podeu omplir el formulari adjunt i trametre les vostres propostes al correu electrnic info@centroartesaniacv.com, abans del prxim 3 de desembre.

Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPlitica de privacitat