_Valenci _Espaol _English

 

Centro de Artesania Comunitat Valenciana

Generalitat Valenciana

Est a: Inici / Notcies /

Vols realitzar un taller participatiu en la Setmana Artesana 2023 - Mostra d'Artesania de la Comunitat Valenciana?

07.11.2023

Foto de la Noticia
El Centre d'Artesania de la Comunitat Valenciana celebrar, entre el dimecres 29 de novembre i el diumenge 3 de desembre, la Setmana Artesana 2023 Mostra dArtesania de la Comunitat Valenciana. El carcter participatiu i d'exhibici de la majoria de les activitats plantejades permetr acostar l'artesania de la Comunitat al pblic en general a les installacions del Centre dArtesania de la Comunitat Valenciana.

Aix, el Centre d'Artesania ofereix als artesans de la nostra Comunitat la possibilitat de realitzar tallers participatius remunerats. Per a aix es comptar amb una zona delimitada i amb els mitjans necessaris perqu hi puguen mostrar el mestratge del seu ofici i els seus treballs.

Atesa lexistncia de places limitades per a la realitzaci de tallers, la selecci daquests atendr criteris de varietat, domicili, ordre de recepci de sollicituds, aix com la presentaci per part de la persona sollicitant de candidatures als Premis Artesania Comunitat Valenciana 2023.

Els interessats podeu omplir el formulari adjunt i enviar les vostres propostes a ladrea electrnica info@centroartesaniacv.com, abans del 17 de novembre.

Documents adjunts:
Formulari

2010 Centro Artesana Comunitat Valenciana. Generalitat Valenciana

Mapa del llocIniciAvs LegalPoltica de privacitat SII-GVA